Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyzy

Jakieś dziwne coś na genitaliach

Polecane posty

Mam takie dziwne coś od kilku miesięcy na zewnętrznych narządach płciowych... To są takie jakby bąble, wyglądają jak bąble takie trochę jaśniejsze są niż skóra dookoła nich jakby miały coś w środku, ale to napewno nie są bąble; tylko tak wyglądają. I sądzę, choć pewności nie mam, że jest ich coraz więcej ale takich mniejszych i raczej bardzo powoli się rozprzestrzenia, o ile w ogóle. Zdjęcia nie wrzucę bo to ohyda, ale może słyszałyście o podobnych przypadkach? Co to może być? Infekcja, grzybica? Szperałam w internecie i żadne objawy przeróżnych chorób nie pasują, to nie boli ani nie piecze, zupełnie przypadkowo to odkryłam w ogóle. Niczym też od nikogo nie mogłam się zarazić bo jam dziewica. A do ginekologa nie mogę teraz iść bo muszę czekać aż pojadę do Polski czyli w czerwcu... A chciałabym się orientować co to kurcze jest.

Gość jam ginekolog
poka fote

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy wyjeżdżają za granicę i nie zapewniają sobie możliwości skorzystania z pomocy lekarza. :o 🖐️

Nie chcę tutaj iść do lekarza ponieważ nie znam angielskich medycznych słówek, a chcę mieć pewność, że zrozumiem lekarza w 100%.

Gość powiem Ci w sekrecie.....
Lecz się wnecie - to cie wywiozą nogami do przodu.

Gość mlokos11111111
obciac genitalia bedzie najrozsadniej