Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co kaman...?1985

wytlumaczyc prosze mi.....

Polecane posty

Gość o co kaman...?1985

zastanawiam sie skad jest tyle zlych ludzi, tyle psychopatow...? zastanawiam sie jak mozna przywiazac psa do drzewa i sobie pojsc... kurwa jest to dla mnie tak niepojete, ze mi sie w glowie nie miesci. co mysli sobie taki pan lub pani, raczej pan....przywiazalem psa do drzewa.......................ide na obiad...? na zakupy....? jak mozna zgwalcic dziewczyne..?miec przyjemnosc ze ona nie chce....? jak mozna uderzyc dziecko..? i odczuwac z tego przyjemnosc czy to jakis zjebany gen, choroba...? albo nienawidzic kogos bo jest czarny..... kurwa dla mnie to tak niepojete....bo jest czarny...??!! o co kaman...ludzie sa zli bo sa chorzy.....?

Gość o co kaman 1985
upup

Gość o co kaman 1985
up

Gość o co kaman 1985
ale why.........................to choroba..??????????? gen...???????????wychowaniee.................? male dzieci nie rodza sie zle.....................skad to pozniej sie bierze...?

Gość o co kaman 1985
jem kupę

Gość o co kaman 1985
nie jestem idealem ale jak widze zebraka to sobie mysle ze zal mi go, ze kiedys tez byl dzieckiem............. a n ie chuj z nim, place podatki na niego.............. zabic wszystkich zebrakow

Gość o co kaman 1985
o co kaman 1985-nie jem kupy wlasnie min o takie debilstwo mi chodzi paranoja jakas.....................