Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam..

Poważny problem

Polecane posty

Gość taki tam..

Witam wszystkich..przejde może odrazu do mojego problemu.po rozstaniu z dziewczyną pół roku temu (niestety bardzo przywiązuje sie do związków..) od tej pory zauważyłem duże zmiany w swoim życiu ,przestałem spotykać sie ze znajomymi,wyjde tylko jak mnie wyciągną z chaty,prawie z nikim nie gadam bo nie mam ochoty,pisze za to często na gadu ale tylko pomagam pewnym dobrym kumplom/koleżankom ..Często rozpieprza mnie od środka jakoś tak..chciałem komuś sie wygadać ale jakoś nie moge,taka jakby blokada..to mi wygląda na zamknięcie sie w sobie ale ciągle sie wypieram,na szczescie każdy myśli że jest wszystko ok ponieważ zawsze sie uśmiecham ,dla mnie to dobrze bo nie chce niczyjej pomocy,jeśli już ktoś to zauważy ja tą pomoc odrzucam..Nie wiem jak moge jakoś to wszystko zmienić..wcześniej byłem duszą towarzystwa,zawsze rozgadany,rozbawiałem wszystkich,zarażałem uśmiechem..a od tej pory zmieniłem sie niestety.. ;/ dodam że mam 16 lat.z góry dziękuje za każdą odpowiedź..Pozdrawiam

Gość 7635835835835838
"dodam że mam 16 lat" Czlowieku, kredki spakowane?

Gość taki tam..
ziom jeśli ci coś nie pasi miło prosze - spierdalaj

Gość walenty słoik
o kurwa, z takim problemem to nie wiem jak ty chlopie jeszcze zyjesz:( Nie wiem jak ci pomoc, ale jestes naprawde silny ze dajesz se z tym wszystkim rade. Malo jest takich twardzieli jak ty, wiekszosc by juz sie zalamala i sie zastrzelila...

Gość taki tam..
dziękuje bardzo za chęci..