Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala_damka

Czy do zupek sloikowych moza dodawac wlase produkty??

Polecane posty

Gość Mala_damka

Mam takie ptako do wszystkich mamusiek:) czy mozna do da sloiczkowych dodawac wlase produkty?? np do zupki jarzowej dodac troche uparowaego samodzielie mieska?? Gotowalam wczesiej dla Malej ale jak wrocilam do prac gore wziely sloiki i Mala ie chce jesc teraz gotowaych rzecz a ze slioikowych toleruje tylko marchemki i zupki jarzynowe no i owoce. Cora ma 8,5miesiaca... jak przekoac ja do jedzeie iych produktow i do jedzenia obiadkow bardziej stalych zupek i do zupek z kawalkami waryw czy ryzu?? kazda proba podaia czegos z kawalkami koczy sie odruchem wymiotnym...z gory dziekuje za odpowiedzi ! Pozdrawiam!

Wszystko przychodzi z czasem. Dzieciak przyzwyczai się do grudek, zawsze na początku jest odruch wymiotny. I spokojnie mozna dodawać swoje produkty do zupek- jak najbardziej. Natomiast polecam w ogóle gotowac swoje zupki:) Mój dzieciak je uwielbiał. - - - - - - - - - - - Porady farmaceutki - http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/

Gość alka :)
moje dziecko też wolało słoiczki od domwowego jedzenia zaczęłam mieszać pół sloiczka, a pół domowego jedzenia ;)

Gość kamillllllla 28
Dzieci przyzwyczajają się do słoików, a potem rodzice mają problem. Ja Ci radzę; gotuj choć jeden posiłek dziennie domowy np. zupkę i podawaj w miseczce. Niech dziecko wie, że nie tylko słoiczki są do jedzenia.

Gość kamillllllla 28
kup sobie blender i miksuj dowowe zupki na papkę

Gość wspolczuje ci....
jak mozesz te gowna sloiczkowe podawac dziecku... zal,zal

Gość marika...
oczywiscie, ze mozesz dodac czegos do jedzenia sloiczkowego. Nie kazde dziecko ma odruch wymiotny od kawalkow, moje dziecko jadlo kawaleczki, ja glownie gotowalam, ale raz na 2 tyg zdarzal sie sloiczek tez, ktory jednak mu nie wystarczal;) syn dostal pierwszego zeba dopiero w 11 miesiacu, jednak kawalki dawalam znacznie wczesniej tylko miekie. Synek ma bardzo dobry apetyt, ogolnie z jedzeniem nie ma raczej problemow, ma 2 lata.