Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

idę dzisiaj na american

Polecane posty

Gość chyba w snach
krzyż na drogę

ja idę na Titanica za kilka dni jak już przewalą się tłumy:) daj znać jak ci sie podobał.

Hmmm... raczej nie, teraz przeglądam caaaały blog Ashley, który wczoraj mi podałaś. Lepszy niż te nasze polskie :)

Ona jest jakąs tam aktorką, gra w serialach, czasem w jakis filmach to i ubrania ma droższe. Ale jak mówisz mozna znależć tańsze i łudząco podobne odpowiedniki. Ale można od niej troszeczkę pościągać:) nie mogę trafić na jakieś fajne blogi, wszystkie typu: iamemilia i newlifewithfashion, czyli chłam i parodia:D

Zaraz przejrzę, a Ty? Inspirujesz się bloggerkami? Lubisz odważne kolory czy raczej spokojne, stonowane?

Gość gfgff
jesrtes za stara na american . To dla nastolatkow a nie panien z dzieckiem

tak ,ale na polskie blogi raczej rzadko wchodzę ,nie podoba mi się styl kasi tuskowej zbyt elegancki i poważny ,może jak bedę po 30stce..heh;).Lubię odważne kolorki tzn.mięte,brzoskwinię nawet pomarańcz ale cała na "kolorowo" raczej bym się nie ubrała 1,2 elementy zestawu mogą byc szalone a reszta stonowana najlepiej w beżu,brąz...poszukuje teraz fajnych letnich sandałków albo beżowych albo ciemno brązowych ..najlepiej z zamszu ...

ta druga natte nastea raczej gwiazdą nie jest ,ale jest bardzo zamożna na to wygląda...ciągle tylko fotki z wycieczek ,restauracji i nowych strojach

Za stara? Hahaha, proszę Cię. Moja kuzynka ma 35 lat, wygląda na 25, własnie zrobiła sobie tatuaż na podbrzuszu, słucha nowoczesnej muzyki, wychodzi z mężem na imprezy, dyskoteki, itp. I wcale nie robi to z niej złej matki. A wręcz przeciwnie.

Więc to, że jennifer idzie na american pie uważasz za niestosowne? Wyluzuj, nie mozna byc całe życie poważnym.

Fakt, Kasia Tusk najczęściej ubiera się elegancko, rzadko widzę u niej strój na luzie.

Nette na niektórych jej zdjęciach widac mężczyznę, więc może jej facet jest zamożny:)

Sweterek mam bardzo podobny fasonem, lecz kolor inny. Dostałam w prezencie:) Rurki super, właśnie o taki kolor marynarki mi chodzi.

kolor rurek to neonowy koralowy przyznam się szczerze ,że nie widziałam w takim kolorze w sklepach ...szkoda ze w polsce taki słaby wybór w ciuchach ... sluchaj musze uciekać ,kudły umyć i się zbierać :*miłego dni życzę i pozdrawiam