Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana Kąda

{zatrzymali mnie za pobicie jakiegoś faceta}

Polecane posty

{skandal, typ bez honoru w ogóle przystawiał sie to mu grzmotnęłam z rączki przewrócił sie, zbiegowisko chciałam uciec nawet ale mi powiedzieli żebym zaczekała na policje... w piątek to było dzisiaj wyszłam} {policjant powiedział, że nie można bić ludzi} {:(} {jakby mnie zgwałcił to by było ok} {uważam że kobiety mają prawo lać yebaków}

Gość frugo222
bardzo dobrze ci glupia szmato. nikt nie ma prawa nikogo bic nawet kobieta męzczyzne. bardzo dobrze ze sprawa trafila na policje. te dlugie lapy powinny ci uschnąc

{idę o zakład, że jesteś tandetnym menem 150cm chuderlawym który co weekend szuka zaczepki i ociera sie mikroknagą w klubach o laski które mają na niego wyjebane:classic_cool:} {jak nie miałam prawa go bić? a on miał prawo mnie zaczepiać chociaż wyraźnie powiedziałam NIE i NIE JESTEM ZAINTERESOWANA ZOSTAW MNIE oraz NIE DOTYKAJ} {trzy ostrzeżenia a potem czerwona kartka w ryj}

Gość frugo222
i teraz za czerwoną kartke pojdziesz siedziec jak bylas karana :) zrobilbym to samo na miejscu tego faceta, zeby taką glupią pizde zamkneli, koles slusznie postąpil. jak ci dupe przetrzepią na komisarjacie to ci sie odechce podnoszenia reki na innych i uwazania sie co to nie ty zasrana ksiezniczka

{ta brawo troglodyto ale mnie żaden cwelik po dupie macać nie bedzie a koles nie zlozyl oskarżeń, jak widzisz wyszłam i to bez kaucji :classic_cool:} {ponadto on będzie miał kłopoty ja działałam w obronie własnej}

Gość frugi srugo
wez sie pierdolnij bo to ciebie powinni przetrzepac bo jak widac masz nie pokolei we lbie. ja pierdole, modle sie zeby w zyciu nie trafiac na takie zera

Gość tajemniczy don pedro.
Ale jak to nie można bić ludzi?

Gość frugo222
oj glupiua glupia. skoro nie mialas ochoty z nim rozmawiac to bylo trzeba odejsc a nie naparzac lapami i myslec ze masz prawo innych bic. takie jak ty wsciekle krowy powinno sie izolowac od spoleczenstwa. zajebana ksiezniczka co to nie ona, ze nawet stac nie mozna przy niej. ja na jego miejscu oddalbym ci tak ze bys juz nie wstala :)

{oddałbyś pajacu jakbyś troche od ziemi odrósł, prawda jest taka,że mam 180cm + wiec jestem wyższa niż przeciętny POLAK nie beda mnie namolne karły, wiesniaki ani turasy atakować seksualnie!} {oddejśc nie mogłam bo to było w klubie i było ciasno, zreszta dlaczego miałabym uciekać? przyszłam sie bawić, tańczyć z koleżankami}