Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1gp

Jestem za chuda??.

Polecane posty

Gość Kamila1gp

Jesli waze 53kg przy wzroscie 168cm.mam 19lat.moje BMI wynosi 18,8 .kolezanka caly czas mi dowala ze jestem za chuda itd zle sie z tym czuje..

Gość sfds
nie jestes za chuda . Masz dobra wage .. GDyybys miala 46 kg to bylabys za chuda .

Gość koleżanka ci dowala
bo jest zazdrosna, czas zmienic koleżanke, bo niedługo będziesz za biedna, bogata, za mało umalowana, za bardzo i cie wpędzie w kompleksy

Gość a tak tylko pytam
ja waze 52 przy wzroscie 168- wiec prawie tak samo. Podoba mi sie moja figura, chociaz na twarzy jestem "chuda" :O wczoraj ogladalam fotki sprzed roku, gdzie wazylam 55 i sie sobie chyba jednak bardziej podobalam :O ale jakos przytyc nie moge

Gość koleżanka ci dowala
coś o tym wiem bo pół zycia się obracałam w towarzystwie takich osób co swoimi opiniami o mnie i skończyłam u psychologa z nerwicą, więć albo masz to gdzies co mówią, ale taka osóba będzie mówić coraz gorsze rzeczy o tobie albo zmienisz towarzystwo, uwierz nie wszyrtkie kontkaty z ludzmi opierają się na wymianie opini o swoim wyglądzie

Gość nfslkfklsf
bmi ponizej 18 to chyba niedowaga juz..

Gość koleżanka ci dowala
nawet jak i niedowaga od niedowagi sie nie umiera tak samo jak od nadwagi chyba że są drastycznie duże...

Gość nfslkfklsf
no ale skoro niedowaga to swiadczy nieraz o tym ze mozesz byc za chuda , wstaw foto

Gość remigiusz e.
Koleżanka zazdrości bo jesteś zapewne fajną, zgrabną laseczką :) NIE jesteś za chuda.

Gość kg kg nie rowne
skad wy mozecie wiedziec jak ona wyglada? ja przy swoich kg wygladam niezdrowo a kolezanka ma tyle samo i ten sam wzrost i jest po prostu szczupla