Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polmen

Pomysły na ostrzejszy seks?

Polecane posty

Gość polmen

szukam pomysłów zrealizaowanych przez Was na ostrzejszy seks,

Gość dla faceta takie słowa wcale
nasyp pod prześcieradło potłuczone szkło

Gość hahahahahahha
polmen potrzyj kutasa papryczką chili albo wsadź sobie ją w dupala 🖐️

Gość polmen
żałośni jesteście dziwne robi się to forum lepiej w sumie o nic tu nie pytać bo pytanie było normalne a odpowiedzi w sumie obraźliwe

Gość donatella19
jak koleś jest łysy to możesz mu usiąść na głowie gołą cipką i jeździć tak W wannie robienie loda z podtapianiem Seks w szpilkach możesz mu wbijać obcasy w ciało krępowanie wiązanie klapsy itp udawanie martwej lub prostytutki Seks przed kamerą internetową Seks w miejscu publicznym Nie jest to jakieś ostre ale urozmaica

Gość donatella19
albo w dupe

Gość 545456
donatella - extra, najbardziej rajcujące podtapianie i udawanie martwej

Polmen, problem w tym, że to pytanie było widziane na tym głupim forum CO NAJMNIEJ kilka tysięcy razy, więc jak Twoim zdaniem powinno się reagować, kiedy ogólny wkurrw sięga zenitu?

Gość hahahahahahha
papryczki urwij złam i potrzyj ciuloka autorze, hardkor normalnie... polecam :))

Gość donatella19
fajnie jest jak on gada przez tel albo na skype a ty mu lodzika robisz a jak już naprawdę Cię interesuje ostry to może sobie sprawdź BDSM coś może Cię zaitneresuje :)

Gość paaaaam
udawanie martwej :))) niezły hardkor

Gość polmen
Dek nawet jeśli było to pytanie tysiąc razy i jest zadane po raz kolejny to użytkownik oczekuje normalnych odpowiedzi a nie głupich odzywek to niszczy temat to niszczy to głupie forum niszczą go użytkownicy którzy zamiast odpowiedzieć coś fajnego albo nie odpowiedać wcale na zadawane pytania odpowiadają głupio

Gość paaaaam
może subtelniej byłoby : udawanie , że się śpi :)

Gość ertertert
Po prostu nieruszanie się podczas seksu, nawet nieruszanie twarzą (bez żadnej mimiki). Fajny pomysł. Jednak wiem, że mój facet popukałby się w głowę, gdybym mu to zaproponowała. Jego podniecają typowe rzeczy np. pończochy.

Gość donatella19
nazwać to możesz dowolnie ale generalnie chyba każdy by się obudził więc bardziej pasuje udawanie martwej po prostu Tamte rzeczy może brzmią dziwnie ale spróbujcie a nie pożałujecie ;) A wy jakie macie urozmaicenia itp?

Gość donatella19
ertertert chociaż mówi sie że dużo lasek to i tak kłody podczas seksu leżą i nic nie robią więc może to jest zbyt powszednie :D

Gość to samo pomyślałem
:)

Gość polmen
donatella 19 fajne pomysły my urozmaicamy np. seksem w aucie na bocznej drodze obok drogi ekspresowej, seks w wannie, myślimy spróbować anala oczywiście oral a także gryzienie w ramię klapsy w tyłek w seksie od tyłu

Gość donatella19
anal świetna sprawa...zdecydowanie urozmaica seks...a w ogóle ktoś zaczyna bez orala? :o nie wiem u mnie najpierw były lodziki i minetki a dopiero potem penetracja pochwy więc mnie dziwi że komuś laska nie pozwala na minetę i nie chce robić loda tylko seks zwykły :o raczej ludzie się najpierw macają i liżą a dopiero potem reszta Przynajmniej tak mi się cąły czas wydawało

Gość polmen
oral robimy tylko anal mamy spróbować a oral to standardowo tak jak piszesz

Gość paaaaam
ertertert ale to nieruszanie to dla ciebie a nie dla niego :) np ty niby śpisz a on zczyna cię lizać , zakładam oczywiście , że on wie jak to robić , żeby ci było dobrze :) , a ty nie możesz się poruszyć nawet , no bo śpisz , i choćby niewiem jak było ci dobrze nie możesz nawet drgnąć , nawet jak jesteś bardzo blisko spróbuj , cała frajda z tego , że z całej siły sie powstrzymujesz dobry seks nie polega tylko na bzykaniu się wisząc jedną nogą na żyrandolu

Gość paaaaam
a z tym przytapianiem to faktyczni niezłe ale trzeba mieć duże zaufanie , żeby nie przedobrzyć , zresztą niekoniecznie musi być z lodzizkiem tradycyjnie od tyłu tez

paaaam Umawiacie się na jakiś znak jak w judo :D odklepujesz i musi Cię puścić :D nie wiem czy to potrzeba takiego wielkiego zaufania zawsze możesz go ugryźć w wacka i po sprawie :D wbrew pozorom to kobieta ma wtedy władzę :D

Gość paaam
dobre z tym odklepywaniem :) ale wtedy nie ma tej nutki niepewności a jak cie nie puści ?

Gość Pomysl Na Sex
Ostatnio też miałam ten problem. Sporo pomysłu podsunęła mi gra pomyslnasex.pl :)