Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość michal_cu

Mleko mamy

Polecane posty

Gość michal_cu

Witam, jestem karmiącą mamą, prawie 3 miesięcznego Kacperka. Synka karmię piersią. Mam jednak więcej mleczka niż mój synek potrzebuje. Nadmiar mroże w woreczkach po 150 ml, przystosowanych do przechowywania matczynego mleka (woreczki firmy LANSINOH). Każdy z nich jest skrupulatnie opisany (data oraz ilość). Pierwsze mleko zdecydowałam się zamrozić 14 marca b.r. Nie musiałam jednak nigdy sięgać do rezerw dla mojego Kacperka. Zaczynając od pierwszej próbki, mleczko jest jeszcze ważne maksymalnie 5 miesięcy. Dla tych mam, które rozważają moją ofertę, które mają problemem z laktacją, a są zdecydowane dać swojemu dziecku wszystko co najlepsze... Zapewniam, że nigdy nie paliłam papierosów, ani innych używek. Od chwili w której dowiedziałam się, że jestem w ciąży, nie wypiłam nawet okazjonalnie lampki wina. Staram się dbać o zróżnicowaną dietę. Pamiętaj też proszę, że Twojemu dziecku dałabym to, co wcześniej dałam już mojemu synkowi. :) Dysponuję kompetem badań, wykonanych podczas ciąży na HIV i WR. Jestem okazem zdrowia :) Proszę mojego ogłoszenia nie traktować jako oferty handlowej w świetle obowiązującego prawa. Na ewentualne pytania odpowiemy przez telefon. Ja zajęta opieką nad synkiem, czasami nie mogę odebrać telefonu, więc jako kontaktowy podaję nr telefonu do mojego męża. Zapraszamy do kontaktu: 782 967 260. Odbiór mleczka TYLKO osobisty. Z obawy przed rozmrożeniem mleczka i tym samym możliwością utraty jego przydatności do spożycia, nie rozważam nawet wysyłki mleczka za paśrednictwem kuriera czy poczty.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować