Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatuaż

Niechciany tatuaż

Polecane posty

Gość tatuaż

Czy macie tatuaż/e, które się wam już nie podobają i chcieli byście je usunąć ??

Gość gość
Za jakiś czas salonow usuwania tatuażu będzie co kilka metrów

Gość gość
tak jak coraz wiecej ludzi poprawia spieprzone operacje plastyczne

Gość gość
Ja usuwam tatuaż, mam już za sobą pierwszy laser

Gość gość
i jak wrazenia?

Gość gość
Narazie nie ma efektów... lekarka powiedziała, ze będzie bledszy dopiero ok 3 tygodni po zabiegu jak układ krwionośny zacznie wydalać tusz z organizmu :) sam zabieg dośc bolesny, jakby depilator. Ale mam mały tatuaz więc trwało to chwile tylko

Gość gość
ja miałam usuwany całkiem spory i szczerze mówiąc bolało bardziej niż robienie :P

Gość Cora46

Zdecydowałam się na ten zabieg po dłuższym czasie i chciałam go zrobić w profesjonalnym gabinecie przez lekarzy bo sie bałam a tatuaż miałam na zewn. stronie ręki. Polecam jestem bardzo zadowolona fakt faktem nie nalezy to do najprzyjemniejszych ale jestem nareszcie zadowolona.

http://proderma.pl/twoj-problem/#niechciany-tatuaz

Gość Boiling

Bo zanim się taki tatuaż zrobi, to najpierw trzeba przemyśleć motyw czy wgl miejsce na zrobienie takiego tatuażu. A nie zrobić a potem mysleć. Wgl mnóstwo osób się nie bada czy wgl moze sobie zrobić tatuaż. Albo jadą po bandzie i robią ten tatuaż byle gdzie. Ja np w razie czego zaszczepiłam się to raz. Dwa wybrałam renomowane studio tatuażu, świetnego tatuażyste. wybraliśmy razem projekt i do dzieła 😉 A potem już została tylko pielęgnacja. i grunt to dbac o taki tatuaż naturalnymi kosmetykami. I tutaj w tym momencie bardzo polecam Tattoo Butter Loveink. Ma idealnie skład wegański, przetestowany dermatologicznie, jest mieszaniną maseł takich jak shea czy masła migdałowego. Zero konserwantów i parabenów

Gość gość

Czasem tatuaż nie wyjdzie, może studio nie było dobrze wybrane czy cokolwiek innego, różnie bywa. Dlatego dobrze, że pomyłkę można usunąć 😉  najlepiej się tu sprawdza laser Picosure. Gdyby ktoś szukał miejsca w Warszawie gdzie można się pozbyć tatuażu to polecam klinikę Krajewski. 

Gość Gosc

Nie usuwajcie tatuazow dziewczyny! Dzieki nim wiem, ktore sa jebniete (oczywiscie te co maja).

Gość gość
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Nie usuwajcie tatuazow dziewczyny! Dzieki nim wiem, ktore sa jebniete (oczywiscie te co maja).

Odwrotnie, dzięki temu nie mam problemu z "jebnietymi" facetami!

Gość Agata Kostek
Dnia 16.12.2018 o 20:55, Gość Boiling napisał:

Bo zanim się taki tatuaż zrobi, to najpierw trzeba przemyśleć motyw czy wgl miejsce na zrobienie takiego tatuażu. A nie zrobić a potem mysleć. Wgl mnóstwo osób się nie bada czy wgl moze sobie zrobić tatuaż. Albo jadą po bandzie i robią ten tatuaż byle gdzie. Ja np w razie czego zaszczepiłam się to raz. Dwa wybrałam renomowane studio tatuażu, świetnego tatuażyste. wybraliśmy razem projekt i do dzieła 😉 A potem już została tylko pielęgnacja. i grunt to dbac o taki tatuaż naturalnymi kosmetykami. I tutaj w tym momencie bardzo polecam Tattoo Butter Loveink. Ma idealnie skład wegański, przetestowany dermatologicznie, jest mieszaniną maseł takich jak shea czy masła migdałowego. Zero konserwantów i parabenów

Też stosuje dokładnie ten sam kosmetyk do pielęgnacji tatuażu. Przede wszystkim pięknie pachnie i bardzo ładnie przyspiesza gojenie tatuażu. Co do niechcianego tatuażu to zostają dwie opcje : Albo udac się do dobrego studio i się poradzić, może da się go jakoś przerobić, poprawić itd. albo laser picosure- on jest do usuwania tatuażu. Niektórzy twierdzą, ze usuwanie jeszcze bardziej boli niż samo robienie..