Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

telema77

ZERWAĆ!!!???

Polecane posty

krótko i zwięźle.. ja 22 lata on 26 lat -ponad 4 lata razem - 2 miesiące zaręczeni coraz większe wątpliwości bo : - seks z mojej inicjatywy po 3, 5 roku chodzenia - odwiedziny u niego w domu po 3 latach za moja inicjatywą - do tej pory wspólne plany na kupno mieszkania, im bliżej ślub brata słyszę że jego rodzice na starość zostaną sami i mógłby jednak zostać na wsi - nie lubi gadać o problemach i uczuciach, woli spuścić głowę i dla świętego spokoju przeprosić - z poczuciem humoru, wykształcony, dobry - z tej samej miejscowości efekt: mętlik w głowie nie wiem co robić...czy to miłość czy po prostu przyzwyczajenie...próbować dalej to wszystko naprawiać czy po prostu dać sobie spokój??

Gość ślub to kamuflaż
- seks z mojej inicjatywy po 3, 5 roku chodzenia???????????????????????? kryptogej

Gość fdfdsgs
albo ty jestes lewa albo on

Porozmawiaj z nim szczerze o swoich wątpliwościach, o tym co Ci nie pasuje.. ale nie daję gwarancji, że to coś zmieni. ja miałam sytuację, że powiedziałam facetowi, że nie podoba mi się, że nie wiem z kim się spotyka a on właściwie mnie wyśmiał i tylko powiedział, że skoro nie mamy się o co kłócić to możemy kłócić się o takie coś.. no i właściwie sprawa nie załatwiona :] ale Tobie życzę innej reakcji narzeczonego.

Gość poppaatrzzz
""Aby zaznać prawdziwego szczęścia, trzeba zapomnieć, że kiedyś miało się więcej."" nigdy nie miałem wiecej wiec co tu zapominac?

Gość cghklpfg
3,5 bycia razem i dopiero seks?niewierze :O co to za facet jest w ogole.

Gość poppaatrzzz
wcale nie miałem lepiej wczesniej

Gość dfdfsdfsdfsdf
przeciez to provo durne cipy

Gość poppaatrzzz
"3,5 bycia razem i dopiero seks?niewierze co to za facet jest w ogole." taki dla którego wyruchan cipa nie jest priorytetem

na początku może i byłam niegotowa, wystarczały pieszczoty ale potem??? jeśli się kogoś kocha... tym bardziej że jesteśmy dorośli i konsekwencje ponosimy sami. i nie zmyślam , pisze jak jest. po prostu do niego jak do ściany i mam już dość nie wiem co mnie jeszcze wstrzymuje przed zerwaniem...

Gość mała mi jest wielka
zerwij zerwij wyobraź sobie go teraz i za 10 lat - będzie lepiej? nie sądzę....