Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktomozliwejak

Problem z telefonem, proszę o poradę

Polecane posty

Gość jaktomozliwejak

Zadzwoniono dzisiaj do mnie, w telefonie wyświetlił się numer koleżanki, odebrałam, odezwał się obcy facet, twierdzacy, że źle wybrał numer, przeprosił mnie. Dziwne to, bo dwa dni temu otrzymałam sms z tego numeru i sms był od koleżanki, zawierał szczegóły, o których nie mógł wiedzieć ktoś inny. Koleżanka ta ma również drugi numer, więc zaraz po tej rozmowie zadzwoniłam do niej na drugi numer, jednak ona twierdzi, że jej pierwszy telefon leży przy niej, nikomu go nie udostępniała, raczej nie kłamie, nie nabiera mnie. Jak to jest możliwe?

hmm.. być może Twój telefon podczas gdy dzwonił ten numer przypisał błędnie połączenie przychodzące do numeru Twojej koleżanki. Czasem się tak zdarza w przypadku Nokii. Spróbuj jej numer wykasować z telefonu, wyłączyć go i włączyć i ponownie wpisać. Ewentualnie może to być przypadłość która rzadko się zdarza, błąd po stronie operatora. Jeśli sytuacja się powtórzy spytaj tego Pana z jakiego numeru dzwoni bo numer u Ciebie się wyświetla taki sam jak u Twojego znajomego. Jeśli potwierdzi Ci ten sam numer to powiedz koleżance żeby jak najszybciej zgłosiła się do swojego operatora, temu panu też możesz przekazać tą informację. Jeśli poda Ci inny numer ten człowiek, to znaczy że problem jest z Twoim telefonem i trzeba będzie go oddać do serwisu.

Gość miałam kiedys tak samo
raz przydarzyło mi sie tak ,że dzwoni mój tel i wyswietla mi sie ze to mój mąż....ale cholera mąż siedział własnie ze mną przy stole a jego tel lezał obok !!!Odebrałam ale jakas cisza ....wiec po chwili oddzwaniam i tez jakies trzaski ....po jakis kilku minutach dzwoni znowu i ponownie wyswietla sie ze to mąż! :O odebrałam a jakas kobita do mnie z koparą skad mam jej numer ona ma zastrzeżony itd itp ...spokojnie wyjaśniłam jej o co chodzi ...ta sie uspokoiła ale jakies dziwne miała to zachowanie ...to tylkoo raz tak miałam

Gość jaktomozliwejak
Mam Samsunga, ten pan dzwonił do mnie od wczoraj, jednak dopiero dzisiaj odebrałam, bo wcześniej byłam zajęta, a myślałam, że to tylko koleżanka dzwoni. Bardzo dziwne.

aaaaa i jeszcze cos ....podałam kobiecie ten męża numer a ona powiedziała ze jej różni sie tylko jedną cyferką ...więc mysle ze jakis bład systemu

jak zastrzeżony to tym bardziej telefon błędnie przypisał osobę dzwoniącą do osoby z ksiażki telefonicznej..

Gość jaktomozliwejak
No być może, ale dlaczego takie numery (podobne do naszych znajomych) dzwonią akurat do nas? Skąd mają nasz numer? Ten pan powiedział mi, że źle wybrał numer i przeprasza, no więc musiał podobny numer chcieć wybrać, a zakładając, że to mój telefon przypisał zły numer, wszystko to wygląda na dość duży zbieg okoliczności...

no i ja tak myslałam ze kazdy moze sie pomylic ale dlaczego system wyswietla mi osobe która włąśnie nie dzwoni a jej nazwa mi sie mimo to wyswietla :O ale nie znam odpowiedzi ...mąż sie śmieje ,że too właśnie tak działa ACTA :D 🖐️