Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snowwwhite

Kobiety, co ważniejsze: tusz do rzęs czy róż do policzkó???

Polecane posty

Gość snowwwhite

Miałąm kupić róż, ale niespodziewanie skończył mi się też tusz do rzęs :( w tej chwili mogę przeznaczyć większe pieniadze tylko na jedną z tych rzeczy , co byście wybrały najpierw, co ważniejsze???

Gość kasiak 1987 "__
Wszystko zależy :) jesli masz mocne wyraziste rzęsy to zainwestuj w róż. Jesli nie o kup tusz. Z drugiej strony róż można zastąpić innymi spsobami np. różową, czerwoną szminką (tyle że trzeba umiejętnie ją rozetrzeć na policzku, warto spróbować)

Gość sjdfknhsiflhsfrhnhjkefeklj
może kup róż np. z Vipery za 13zł i tusz z Evelina za 10 zł ? :) Ile masz pieniedzy do wydania na kosmetyk ?

Gość snowwwhite
o, nie na pewno nie takich firm, co podałaś :P:P wybrałąm sobie róż Clinique i tusz diora, na razie moge mieć tylko jedną z tych rzeczy :((( tusz wybrać???

Gość seeyou88
Szczerze? Uzywam tuszy cliniqua i estee lauder (prezenty od siostry) i nie jestem nimi wcale zachywcona. Ja wiem, ze w Polsce utarlo sie, ze takie firmy jak dior czy chanel to jakies boskie produkty, ale tak naprawde wcale tak nie jest. Moze cienie sa lepsze, ale jesli chodzi o takie produkty jak tusze czy roze, to mozna spokojnie kupic 2 rzeczy loreala

Gość seeyou88
tak w ogogle to mam do sprzedania nowiutka mascare clinique Lash Power Mascara, tak ze jakbys byla chetna, to daj znac:P

Gość seeyou88
Tak naprawde kazda mascara jest dobra jak sie ma grube i dlugie rzesy. ja mam chujowe rzesy, dlatego zadna mascara mi nie odpowiada

Gość snowwwhite
nie chodzi o to czy tani, po prostu nie jest dobry (próbowałam l'oreal i maxfactor jużdawno). a estee lauder - zgadzam się, ich tusze to porażki, same grudki na rzęsach... dior ma dobre tusze...