Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek już wiekowy

Lepiej być samemu, niż z brzydką dziewczyną

Polecane posty

Życie dało mi w kość. Związek z brzydką kobietą by tylko potwierdził beznadziejność i szarość mojego życia i byłby znakiem, że po prostu je przegrałem

Gość Buhaj rozpłodowy
Szkoda życia na związki z brzydkimi kobietami.

Gość a ile masz lat mozna
wiedziec?

Gość Kłoliberek
Dziewczyny myślą tak samo dlatego wolą być same niż z prawikami:)

Gość takie pierdolki ale sa
Hmm, jestem w stanie zrozumieć Twój tok rozumowania, ale sama zauważyłam że o urodzie nie stanowi faktycznie sama uroda :) Uroda z mojego doświadczenia (i oceny męskiego uroku) wynika z osobowości także... ktoś z nieprzecietnym charakterem zyskuje na zmysłowości i atrakcyjności, no chyba że piszesz o totalnych pasztetach :D osobach które nie dbają o siebie a bozia im do tego poskąpiła urody:P Nie wiem czemu zakładasz że taki brzydal Ci się trafi.. :D

Mam już 28 lat i wiem, że będę zawszę sam. Nigdy za bardzo u żadnej nie miałem szansy, to się już nie zmieni

Gość monikassssssssssssss
Zwiazek z brzydka kobieta jest swiadectwem przegrania zycia? Oj to znam wielu, ktorzy je przegrali ;-)

Gość taki tam nick
ale przecież na kafe to tylko problem akademicki :)

Gość Kłoliberek
Buhaj a w Świętego Mikołaja też wierzysz? Dla obu płci ważny jest wygląd, w końcu to na niego zwraca się uwagę w pierwszej kolejności. Ale wciąż wśród facetów pokutuje przekonanie, że najbardziej zapuszczony, obleśny grubas powinien mieć modelkę a kobieta nie ma prawa mieć jakichkolwiek wymagań

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
Nie ma brzydkiej kobiety , sa tylko niezadbane .. Przykra prawda jest ze kobiety przestaja dbac o siebie po slubie . Uwazaja ze nie musza bo nie maja dla kogo

Gość Buhaj rozpłodowy
Jezeli "najbardziej zapuszczony, obleśny grubas" ma wartosciowe wnetrze, to dlaczego ma nie miec modelki? Przeciez to kobiety gadaja o wartosci tego wnetrza i ze jest ono najwazniejsze. Faceci stawiaja na wyglad kobiet i czestokroc to przyznaja otwarcie. Cala masa kobiet woli zyc w zaklamaniu.

Gość taki tam nick
Zluzuj poślady "Kłoliberek" zrobi Ci się trochę lepiej :)

Dla mnie związek z brzydką tylko by potwierdził beznadziejność mojego życia

Gość takie pierdolki ale sa
a może nawet na brzydką nie zasługujesz ?:D Problem zdecydowanie masz ze samym sobą :P Najlepiej zamknąć się na wszystko co może dać w życiu radość i ubolewać nad jego beznadzijnością. Have fun !!:P

Gość taki tam nick
I czym ty się martwisz? Ja też nigdy nie miałem kobiety a nie uważam żeby moje życie było bezwartościowe

Gość a co to dla
ciebie oznacza brzydka osoba? mysle podobnie tak jak ty, ze zwiazek z osoba nieatrakcyjna nie wchodzi absolutnie w gre, zaniedbalam sie ostatnio, ale bozia mi warunkow nie poskapila (twarz mam bardzo ladna, z cialem da sie teraz zrobic wszystko) wiec partnera szukac zaczne jak sie totalnie dpicuje. i bede szukac tylko totalnie odpicowanego i z duzym, ladnym sprzetem oczywiscie, bo te male sa ohydne.

brzydkie dziewczyny są czasem tylko zaniedbane i nie potrafią lub nie chcą wykorzystać swoich walorów....co innego jeśli jest pustą idiotką - tego podreperować sie często nie da...:P

Gość a co to dla
a na odpicowanie sie mam zamiar przeznaczyc min 20 tys, wiec wiadomo ze potem tylko ktos zajebisty to bedzie mogl dostac. taki jeden ten normalny, sa brzydkie kobiety podobnie jak sa brzydcy faceci (patrz swoje zdjecie w stopce). choc faktem jest, ze wiele kobiet postrzeganych za brzydkie po prostu o siebie nie dba

Gość a co to dla
avedave - podaj przyklad tych wizualnych defektow

Gość zupełnie nie rozumiem
Jestem w lekkim szoku czytając te głupoty autora. To tak, jak byś chciał podważyć prawa natury swoją "mądrością". To jak byś był ponad prawem innych i należało ci sie więcej. Domniemywam, że jesteś sobowtórem Brada Pitta .... oh ...... żal i dziwne, że żadna cię jeszcze nie zgarnęła. Uważam, że uroda jest pojęciem względnym i jednemu się dziewczyna podoba bardzo, a drugiemu nie bardzo. Poza tym, każda dziewczyna ma swój urok, tylko zakompleksionym trudniej go uzewnętrznić, pokazać, a to też jest umiejętność.

A co mi ma dać radość? Wiele już w sobie nie zmienię, zaradności życiowej nie mam, a wygląd już i tak zaczyna się sypać, przystojniejszy nie będę

Gość a co to dla
w wieku 28 lat zaczyna ci sie wyglad sypac?? ja w tym wieku mam zamiar dopiero bys sexbobma, wiec cos chyba z toba nie halo. ale zalosny jestes autorze :D zrob cos ze soba a potem szukaj ladnych, zreszta watpie by nawet brzydka chciala kogos takiego jak ty!:D w zyciu sie nie zgodze, SA brzydkie kobiety, a tym zadbanym bardzo makijaz pomaga, sztuka jest byc ladnym bez makijazu, na szczescie tego jednego mi natura nie poszczedzila, cialo odpicuje u chirurgow plastycznych i wtedy znajde kogos rownie atrakcyjnego jak ja

Proste, że zaczyna się sypać. Twarzy już nie jest taka słodka, włosy się przerzedzają, na twarzy zaczynają się pojawiać jakieś kaszakowate guzki, grudki jak u starszych mężczyzn. Takie coś obrzydliwie wygląda moim zdaniem i pewnie trzeba to chirurgicznie usuwać

Gość drenażysta
"w wieku 28 lat zaczyna ci sie wyglad sypac?? ja w tym wieku mam zamiar dopiero bys sexbobma," To ciekawe, bo kobieta szczyt swojej atrakcyjności seksualnej kończy w wieku 23, max. 25ciu lat. Chyba, że z warstwą tapety na ścianie, ale to nie jest atrakcyjne.

Gość lekarz psychiatra edytka
dobry wieczor jestem lekarzem psychiatra . wy macie zaburzenia psychiczne jak byscie mieli jakas chorobe psychiczna przeklinacie dziewczyne . to wyjescie psychopatkami albo psychoptami i macie zaburzenia sexualne . jak to ktos jest samotny to jest psychopata macie niska samo ocene poniazacie innych ale ja wam powiem psychopatia jest bardzo karalna jestecie ludzimi niemoralnymi nie warto nawet dla was korzystac z psychologa ani z psychoterapelty. nie masz nawet po co tam isc bo ta dziewczyna skorzysta z uslug z egzorcysty i mam powodzenie w zyciu. niska samocena to jest samotnosc psychopatia zadrosc patolgia spoleczna

dobry wieczor jestem lekarzem psychiatra . wy macie zaburzenia psychiczne jak byscie mieli jakas chorobe psychiczna przeklinacie dziewczyne . to wyjescie psychopatkami albo psychoptami i macie zaburzenia sexualne . jak to ktos jest samotny to jest psychopata macie niska samo ocene poniazacie innych ale ja wam powiem psychopatia jest bardzo karalna jestecie ludzimi niemoralnymi nie warto nawet dla was korzystac z psychologa ani z psychoterapelty. nie masz nawet po co tam isc bo ta dziewczyna skorzysta z uslug z egzorcysty i mam powodzenie w zyciu. niska samocena to jest samotnosc psychopatia zadrosc patolgia spoleczna

dobry wieczor jestem lekarzem psychiatra . niska samocena to jest ze uprawiasz sex za darmo niska samocena to jest nawet jak bys byla prostuka i sprzedasz za 90€ za 70€. albo 50.€ to jest niska samocena to jest psychopatia patlogia prostuka jestem do meza anie do obcych facetow . aniska samocena jest to wynajmujesznmieszkanie .