Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pela29

Alkohol?

Polecane posty

Witam.Mam takie pytanie, co zrobic jesli zdarzy sie przekroczyc limit kaloryczny np.z 1400 do 1700 pijac alkohol, jak postepowac przez nastepne dni czy zmniejszac jeszcze liczbe kalorii ponizej 1400 aby wyrownac jakos bilans czy poprostu dalej stosowac ta diete.I jeszcze jedno jakie produkty najlepiej jesc na drugi dzien po wypiciu aby nie zaszkodzic sylwetce?

Gość a chudniesz
na 1500? ja bym przytyła :)

Gość a chudniesz
ok 1000 - 1200 roznie

a czy masz jakies wyznaczone pory posilkow nie jestes glodna na takiej ilosci?

Gość a chudniesz
jem 5 posilkow dziennie- ostatni 3-4 godz przed snem glodna nie jestem rano jem najwiecej a potem juz mniej pije 3 litry wody

Gość a co to dla
alkohol jest bardzo kaloryczny, ale jesli nie bylo do tego przekasek to ok. gdy jestem na diecie, pijam tylko czysta wodke z cola zero, najmniejsze zlo, absolutnie zane piwo czy kolorowy alkohol. wodka dodatkowo odwadnia i przeczyszcza wiec na nastepny dzien czuje sie zazwyczaj bardzo lekko (chyba ze nie opanuje sie przed przekaskami). alkoholu jako samego w sobie nie wrzucam do odstepstw od diety, traktuje to jako posilek.

Gość a chudniesz
tak co 2,5 godz mniej wiecej ale nie trzymam sie scisle godzin az tak bardzo

Gość a chudniesz
jak ci sie zdarzy raz na czas to znowu nic się nie stanie- pilnuj i dietuj dalej :)

Gość a chudniesz
nie ma za co :) powodzenia

zastanawiam sie jeszcze nad tym czy dobrze by bylo pozaglowac troche kaloriami np.jednego dnia 1400 nastepnego troche wiecej pozniej znowu mniej czy nie wplynie to negatywnie na metabolizm.

Gość unikaj musztardy i ostrego
piwo na pewno nie ale jak wypijesz kieliszek wytrawnego wina raz na jakiś czas to się nic nie stanie ;) lepiej unikać słodkich likierów drinków,takich rzeczy jak adwokat czy Irish cream bo to są dopiero puste kalorie

Gość a chudniesz
no mozna to sie nazywa 50 na 50 1 dnia jesz 700 kcal a drugiego 1500 i tak caly czas i sie chudnie jest tu taki watek 50/ 50