Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdaplutona

internetowa randka

Polecane posty

Gość gwiazdaplutona

wybieram sie dzis na spotkanie z facetem poznanym w necie. wymienilismy kilka maili kurtuazyjnych takich z ogolnymi informacjami i po 2 tyg spotykamy sie. ciekawe czy przypadniemy sobie do gustu na tyle, by spotkac sie ponownie :D

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh
Ehhh ile to ja bylam na takich randkach , i dopiero za setnym razem trafilam na tego wyjatkowego ... Nie warto sie przejmowac porazka , jesli cos nie wyjdzie :)

Gość gwiazdaplutona
No to ja tez bylam wiele razy. Nawet w przeszlosci mialam dwa zwiazki z facetami poznanymi w necie. A teraz ruszylam do ataku po dluzszej przerwie. I po dluzszej przerwie jest to druga randka. Na tej pierwszej to okazalo sie, ze mamy solidny rozjazd swiatopogladowy i zero chemii:o

Gość gwiazdaplutona
Moze z tym dzisiejszym facetem bedzie jakos sensowniej ;)

Gość gwiazdaplutona
spotkanie cudownie sie udalo :) po 40min od rozstania dostalam smsa. bedziemy kontynuuowac te znajomosc.

Gość Zwyczajnie Przeciętny
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fajnie, że się pochwaliłaś . Życzę powodzenia!

Opowiedz coś więcej.

Gość he he iha iha
Super !!!!!!!!! Gratuluję !!!!!!!!!!!!!

Gość gwiazdaplutona
Dziekuje Wam wszystkim :):D Coz opowiedziec? Rozmawialo nam sie tak, jakbysmy sie znali cale lata. Swobodnie, dowcipnie. Mamy bardzo podobne (specyficnze dosc) poczucie humoru. Wyczuwamy w lot takie sprawy jak ironia itd. Patrzenie w oczy, mnostwo usmiechow, smiechu. Takie mega pozytywne spedzenie czasu, ladujace akumulatory. Nadawanie na identycznych wrecz falach, te same upodobania filmowe, podobne spokrzenie na swiat. Juz podczas spotkania mowil o nastepnym, a potem w smsie napisal, ze ma nadzieje, ze to nie bylo pierwsze i ostatnie spotkanie.

Aż się uśmiechałem jak to czytałem :) Fajnie. Daleko od siebie mieszkacie? Po ile macie lat?

Gość gwiazdaplutona
Heh :) Dzieki, dzieki :) Mamy po 30+ wiec dziecmi nie jestesmy i swoje juz przezylismy. Mieszkamy 10km od siebie.

Gość do Zwyczajnie Przeciętny
a co Cie to obchodzi ? daj dziewczynie spokó, co za dużo to niezdrowo ,stalker jesteś czy co ?

Gość bo Zwyczajnie Przeciętny
zaraz sobie dowyobraza aze on tez biegnie przez lake do ukochanej z czatu

Ktoś ma chyba tu zwichrowaną psychę. Dziewczyna zakłada topik , żeby się podzielić anonimowo najpierw tym, że się umówiła, a potem, że się udało. Nie można się bezinteresownie pocieszyć z czyjegoś szczęścia?

Gość zenek32453245
Nie wiem o co chodzi, tak piszecie o tym Kazimierzu jakby czego innego w Krakowie nie było. Poza tym we Wrocławiu mamy zajebisty stadion :D

Gość do Zwyczajnie Przeciętny
bezinteresownie ? daj jej 80 zł ;)

Nie można się bezinteresownie pocieszyć z czyjegoś szczęścia? Nie na Kafeterii ;) Tutaj wszyscy wszystkim dokopują ;)

Gość zenek32453245
O, sorki pomyliłem zakładki :D

"Tutaj wszyscy wszystkim dokopują " No właśnie, i jeszcze sobie dziad wziął taki nick, że jakbym go chciał zacytować to by wyszło, że piszę sam do siebie ...perfidia!

Gość gwiazdaplutona
No ja musze przyznac, ze bylam zaskoczona pozytywnie Wasza reakcja na moje dzisiejsze szczescie :D Rzadki to widok na kafe, niestety.

Gość a coś ty nagle taki wstydniś ?
Zwyczajnie Przeciętny "Tutaj wszyscy wszystkim dokopują " No właśnie, i jeszcze sobie dziad wziął taki nick, że jakbym go chciał zacytować to by wyszło, że piszę sam do siebie ...perfidia! na innym topiku rosprawiasz o swoich sprawachłóżkowych a tutaj taki delikates

Gość Magda z Kazimierza
Rzuć go! On nie jest Ciebie godny! Na pewno jak pisał tego smsa to pomylił numer. Oszust !

A w łóżku jaki delikates! /Sorki za występ na Plutonie /

Gość do zwyczajnie przeciętny
ja nie lubię brutali w łózku, jesteś namiętny ?

Gość kari_bari
Widzę, że rozmowa trochę zeszła z tematu. A wracając do szczęśliwego spotkania autorki tematu, to ja także gratuluję! Znam to uczucie i wiem, jakie to jest super. Wiem także, ile trzeba się "namęczyć", żeby w końcu znaleźć tego właściwego. Zwłaszcza przez internet:) Sama miałam wiele takich spotkań, ale w końcu ostatnio też poznałam faceta na mydwoje.pl, po spotkaniu z którym miałam podobne uczucia jak Ty teraz, że super się rozmawiało, była chemia, śmiech itp. Oczywiście doszło do kolejnego spotkania, kolejnego i kolejnego i tak już poszło:) Tobie życzę tego samego!;)

Gość gwiazdaplutona
Bylismy dzisiaj na drugim spotkaniu. Od pierwszego do tego bylismy w kontkacie mailowym. Nie pisalismy smsow, ani nikt tez nie dzwonil. Dzisiaj bylismy tylko w kinie. Okazaja do rozmowy byla taka srednia, bo przed seansem. Wszedzie sporo ludzi, wiec klimatu do wlasciwej gadki nie bylo. Ale ogolnie bylo bardzo milo:) Jednak dzisiaj po powrocie zadnego smska juz nie dostalam, a temat ewentualnego nastepnego spotkania na zakonczenie tez nie wyplynal. Byc moze mam jakas konkurencje silna ;) Jesli tak, to naprawde zaluje ... zycie ;)

Gość mnie właśnie
powaliła taka konkurencja życzę by Tobie sie udało:)

Gość gwiazdaplutona
Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc ;)