Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdaplutona

internetowa randka

Polecane posty

Gość mnie właśnie
daj znać jak poszło trzymam kciuki:)

Gość gwiazdaplutona
No niestety, ale chyba nic z tego nie bedzie. Szkoda. Ale zycie toczy sie dalej :)

Gość aevin
dlaczego? skąd taka nagła zmiana?

Gość gwiazdaplutona
No takie jest zycie, po prostu. Czasem nie spelniamy czyichs oczekiwan. Jego milczenie bylo wymowne, ale aby upewnic sie postanowilam wyslac mu smsa z zapytaniem dot tego co wiedzialam, ze dzieje sie dzis u niego. Odpowiedzial bardzo szybko, nie pytaj jednak co u mnie ani nic. Wiec dla mnie jasne. Takiego potwierdzenia wlasnie oczekiwalam. I juz nie musze rozmyslac nad niczym.

Gość weronika rottati
al co bylo nie takj na drugim spotkaniu.Jak wygladalwasz kontakt po pierwszym spotkaniu?

Gość gwiazdaplutona
No przeciez pisalam, ze po pierwszym od razu byl sms, potem co dzien maile (nie bylo tel, smsow). Drugie spotkanie nie sprzyjalo az tak bardzo rozmowom, poniewaz bylismy w kinie. Wydawalo sie jednak, ze wszystko jest ok do momentu kiedy nie rozstawalismy sie i nie bylo mowy o zdzwonieniu sie czy czegos w tym stylu.

Gość parram parram
Dziwne i smutne trochę.. Po pierwszym spotkaniu taki zachwyt a teraz tak zimno? Szkoda. Ciekawe dlaczego mu się tak odmieniło, bo jak dla mnie to naprawdę dziwne.

Gość weronika rottati
Ale po kinie mozna bylo gdzies tez pojsc na spacer, na kawe i wtedy sobie pogadac.Nie zaporponowal tego?

Gość gwiazdaplutona
Juz bylo pozno dosc. A kawa byla przed seansem.

Gość gwiazdaplutona
Dla mnie to nie jest specjalnie dziwne. Widac uznal, ze szuka lub juz znalazl w miedzyczasie inna, lepsza. Wiadomo jak to w necie. A moze po prostu cos go draznilo we mnie. No wiadomo jak to bywa.

Gość ludzie,dlaczego wlasciwie ,,
umawiacie sie przez neta? pytam z ciekawosci,bo nigdy tego nie robilam nie wychodzicie nigdzie,nawet w weekend,czy nie macie gdzie kogos poznac? czy robicie to z nudow,ze a moze cos sie przytrafi,pozna sie kogos ciekawego,czy moze z desperacji? tak pytam,bo wydaje mi sie ,ze to cale czatowanie na tych portalach to takie troche dziwne jest,jakby sie stalo przed polkami z towarem w sklepie i wybieralo a poza tym mysle,ze niektorzy pewnie flirtuja i umawiaja sie z kilkoma osobami i testuja sobie

Gość gwiazdaplutona
Oczywiscie, ze niektorzy pewnie spotykaja sie w tygodniu z kilkoma :D No ale w moim wieku trudno ot tak kogos poznac. Pomijam, ze mam tez napiety grafik zawodowo.

Gość luck of run
Ile masz latek i z kad jestes??

Gość gwiazdaplutona
Jesli kogos to interesuje, to dzisiaj napisal do mnie maila co u mnie, jak minela niedziela itd. :O

Przeczytałam sobie cały topik i napisałaś kobietą +30, z bagażem doświadczeń więc wiesz, że nie warto się załamywać ( tak przypuszczam). Myślę, że za bardzo chcesz - to, że facet nie napisał sms po spotkaniu a niczym nie świadczy. Mógł mieć gorszy dzień, problemy w pracy, był zmęczony ... warto dać sobie szansę. Umówić się na spacer, do galerii sztuki czy wycieczkę za miasto. To, że po drugim spotkaniu pozostał niedosyt nie powinien przesądzać o całej znajomości. Wyjdź z inicjatywą, zaproponuj coś ale nie nagabuj. Jeśli będzie niechętny spotkaniu to nie martw się - znajdziesz kogoś innego :) pozdrawiam

Gość gwiazdaplutona
Setunia, pewnie masz racje :D Ja nie mam zamiaru wychodzic z zadna inicjatywa, proponowac spotkania. To absolutnie nie wchodzi w gre. Uwazam, ze na tym etapie to dzialka faceta. Ale uwazam, jak Setunia, ze tutaj i tak wszystko przesadzone juz. Niemniej, dobrego humoru nie stracilam. Mam wiele zajec, obowiazow, hobby- moje zycie nie kreci sie ( i nigdy nie krecilo) wokol faceta li tylko.

Gość gwiazdaplutona
On proponuje spotkanie.

Gość gwiazdaplutona
Pyta kiedy mam czas, kiedy mi pasuje, ze on dostosuje sie. Jak mowilam ja bywam dosc zajeta.

Gość gwiazdaplutona
Juz sie umowilismy, na dzien, na godzine itd itp.

Gość gwiazdaplutona
setunia, w zwiazku z moim zabiegiem umowieni jestesmy dopiero na niedziele. podobno jakas niespodzianke szykuje...

Niestety, ale jest opcja, że w tym czasie albo miał jakieś swoje ważne sprawy, albo testował inną pannę. W pierwszym przypadku ujdzie, chociaż warto było dać znać co jest grane, jeśli to druga opcja i masz możliwość weryfikacji to ja bym się zastanowił na Twoim miejscu. Na upartego to może testować inne panienki jeszcze długo i długo, a Ciebie będzie trzymał w niepewności na zapas. ;)

Gość gwiazdaplutona
tzn w jakim czasie?