Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemy dorosłej kobiety

26 lat- brak doświadczenia

Polecane posty

Gość DamianGoral
odpowiedz jest prosta. najwyrazniej Ty i Twoj styl mowia o tym ze jestes czy kiedys bylas kobieta trudno dostępną faceci sie nie wychylają bo boja sie kosza... :) Nie zbyt to piekne na forum i w ten sposob ale ja bardzo chetnie napilbym sie z Tb kawy? :)

Damiangoral, nie wydaje mi się żebym była niedostępna czy jakoś nadwyraz zdystansowana do innych ludzi. Nigdy nie stwarzam barier jeśli kogoś poznaję, nie boję się powiedziec pierwsza "cześć" kiedy spotykam osobę, z którą nawet tylko raz w życiu rozmawiałam. Jestem z województw dolnosląskiego, a jeśli Ty z gór to pewnie kawał drogi :) zawsze szczery nie weznę konia w swoje ręce, nie tego tak naprawdę chcę. dzisiaj znowu Go spotkałam, nie zagadał, nie powiedział cześć tylko się uśmiechnął i pognał dalej. Nie wiem czemu ale jakieś dziwne uczucie poczułam w środku. A od rana mówiłam sobie, "byle tylko nic nie mówił".

Gość DamianGoral
tak ja z gor jestem i to rzeczywiscie kawal drogi... szkoda:) moze nie dajesz tego do zrozumienia ale Twoja osoba tak...? nie wiem Twoje zycie jak dla mnie juz mu sie znudzilo,szkoda czasu na tego typu gosci:0 czekaj a napewno ujawni sie ktos naprawde odpowidni dla Ciebie :):*

Nie jest łatwo tak czekać...kiedy ja jak każdy inny człowiek potrzebuję bliskości rozmowy. Po prostu potrzebuję się zakochać...

Gość DamianGoral
Zgadzam sie zToba pod kazdym wzgledem... Choc moze to nie milości potrzebuje ale napewno bliskości drugiej osoby.Choc jestem jeszcze dosc mlody od kilku lat nie blem sam... i to wcale nie tak ze jestem kobieciarzem,po prostu strasznie boje sie samotnosci. Wiec chyba wiem jak sie czujesz ale warto dac sobie czas... milośc wkoncu przyjdzie sama bo szukana uparcie przez kobiete i tak dlugo nie przetrwa. pozdrawiam :)

Damian, oj to właśnie nie jest tak, że ja szukam uparcie miłości. Tak naprawdę gdybym chciała być z kimś to bym była. byłam na kilku spotkaniach z chłopakiem który był naprawdę bardzo ciekawym człowiekiem, fajnie się z Nim spędzało czas, ale co z tego jeśli nie było tego podniecenia, chęci dotknięcia Jego ramienia czy myślenia przez pół spotkania czy może w końcu mnie pocałuje...On chciał ab, y było z tego coś więcej, ja nie chciałam iść na kompromis i być z Nim tylko dlatego, ze tak byłoby mi łatwiej, nie odczuwałabym tak samotności. Jednak nie chciałam bawić się Jego uczuciami. Może i jestem romantyczką ale mam nadzieję, że w końcu poznam kogoś na kogo będę patrzeć pożądliwym wzrokiem zarówno pod względem intelektualnym jak i cielesnym...