Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhjhyttytt

3,5 roku pez seksu? mozliwe?

Polecane posty

Gość nhjhyttytt

Czy nie wydaje wam się że seks po 3,5 latach z inicjatywy kobiety związku to coś nie tak? czy facet może tyle wytrzymać i zaspokajać się tylko pieszczotami?

Gość kapusta kiszona pasuje,
rozni ludzie maja rozne temperamenty

Gość ile razy jeszcze
o to spytasz ???

Gość sassssssssssssss
chodzi ci, ze tyle razem oni są i ona czeka np do ślubu?

Gość skjjccsfkas
napisz po polsku, bo nie rozumiem tego :-O nawet 1 zdania nie umeisz po polsku napisać? :-O

Gość nhjhyttytt
chodzi o to że facet nie chciał współżyć z kobietą. ona chciała i to z jej inicjatywy wyszło.co może być z takim gościem nie tak?

Gość popatrzzzz
wybór pakowac sie w zasyfiona cipe i pochorowac sie badz zyc w clibacie poczekac na jakas fajna hmmmmm ciezki wybór

Gość popatrzzzz
ja sie kiedys w taka cipe wpakowałem osz ty ... co to wogole było , myslałem ze zejde z tego swiata tak mi dojebała

Czy nie wydaje wam się że seks po 3,5 latach z inicjatywy kobiety związku to coś nie tak? czy facet może tyle wytrzymać i zaspokajać się tylko pieszczotami? nienormalne:P

Gość nhjhyttytt
ja 21 on 26 .. wiara tu nie ma z tym nic wspólnego...problem tkwi w nim...tylko nie chce powiedziec prawdy

Gość bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyk
może jest gejem....... albo boi się że zajdziesz w ciążę... ale mając tyle lat to dziwne ....przecież to dorosły chłop....

Gość popatrzzzz
3,5 roku bez kochania sie przytulania itd swiadczy tylko o tym ze ma inna

Gość opada mu w trakcie
i dlatego woli go wcale nie podnosic

Zrozumiałabym to tylko wtedy, gdyby był mocno wierzący. W przeciwnym razie świadczyć to może tylko o aseksualności. Wydaje mi się, że w innym wątku pisałaś, że macie teraz bardzo sporadyczny seks. To zdecydowanie nie jest normalne.

Gość kdfghnbfbgfjyfg
no dziewczyna jest z ciotą a nie z facetem.... koniec kropa....zakończ znajomość i zacznij w końcu używać życia bo wiecznie młoda nie będziesz...

Gość nhjhyttytt
nie jest tak łatwo zakończyć 4 letni związek...

Może po prostu nie przepada za seksem? Na Twoim miejscu widział bym w tym pozytywną stronę, że naprawdę kocha Ciebie, a nie chodzi mu tylko o seks.

Gość rfereerrrrr
Ja mam 5letni związek i nie uprawialiśmy seksu nigdy.

Gość rfereerrrrr
I powód jest oczywisty - 100% zabezpieczeniem jest brak seksu, a ja nie chcę mieć dzieci. Tyle.

Gość nhjhyttytt
no ale przecież normalne jest ze człowiek potrzebuje bliskości ... i po jakimś czasie pieszczoty nie wystarczają...a to że zależy mu na mnie nie tylko na seksie to dowodem jest to że nie nalegał przez 3, 5 roku. a kiedy mam już ta pewność i chce się z nim kochać to dochodzi do tego sporadycznie pomimo że on wie że tego pragnę.jestem rozdarta bo 4 lata poszły na marne....a ja tak dalej sobie nie wyobrażam.... nie mówię że seks jest najważniejszy ale bez niego normalnego związku się nie zbuduje...

Gość sassssssssssssss
a wczesniej chciał? no ale skoro robicie to rzadko, to albo on tego nie lubi albo b.boi się ciąży a mieszkacie razem? moze boi sie, ze was ktos nakryje??

Gość nhjhyttytt
nie mieszkamy razem...ale ja studiuje mam osobny pokój więc warunki są...tylko z jego strony coś nie tak....nie wiem co juz myśleć..mówi mi że mni bardzo kocha , że go pociągam ...a z drugiej strony swoim zachowaniem to zaprzecza ...do tej pory nam sie dobrze układało więc nie mam pojęcia...

Gość iy6f8686l688i
no nie zazdroszczę...na szczęście nie mam takich problemów....bo nie mam faceta i jest mi z tym dobrze.

Gość sasssssssssssssssssssss
jesli od zawsze unikał sexu, to wynika, że nie przepada za nim! a pytałaś go, dlaczego, to co mówił?? a może nie podobało mu sie za bardzo? a może woli masturbacje bo "łatwiejsza"?