Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mersides

praca a płaca

Polecane posty

Gość Mersides

Czy jest tu ktoś kto pracuje w prosektorium, zajmuje się myciem, malowaniem zwłok. Jakie macie zarobki, jak się dostaliście do tej pracy?

Gość 34423432432
Mersides- chcesz podjąc taka pracę?

Gość w przyszpitalnym
to nie za dużo,ale są profity od rodzin zmarłych za to że sie umyje i ubierze zmarłego ale ogólnie nie są to kokosy a praca mało przyjemna

Gość Mersides
Kwota chyba jest zależna od wielkości miasta coś mi się wydaje. 1000zł płacą w ilu-tysięcznym mieście? Tak chcę podjąć taką pracę. Ps. Jestem normalna, po studiach wyższych, trochę kierunkowych a propos takiej pracy.

Gość Mersides
w przyszpitalnym - pracujesz może w tej branży?

Gość 34423432432
ja kiedyś widziałam ofertę, jako asystent- chodziło o asystowanie przy sekcjach zwłok, mycie. Były b. dobre godziny, wymagali wyksztacenie tyko podstawowe, płaca niezła jak na godziny = chyba 1600. Ale jak zadzwoniłam, to chcieli facetów :(

Gość Mersides
Bez sensu, ciekawe czemu kobiet nie chcą. Nadal rządzą te chore stereotypy że jak kobieta to zaraz słaba psychicznie. A gdzie było zamieszczone to ogłoszenie? Stawka ładna. Wiesz, ja bym na Twoim miejscu nie dzwoniła, tylko zaszła tam osobiście, zawsze jest większa szansa i widać że Ci bardziej zależy.

Gość Mersides
A co do zgłaszania o niewłaściwych pytaniach podczas rozmowy kwalifikacyjnej - to użyj mózgu. Zgłosić sobie mogę, a wiesz co powie rekruter - zgadnij, dostaniesz za to bon na 1000zł :D Pewnie nie wiesz, powie że o nic takiego nie pytał, hahahaha. Oj kobito, kobito, mało wiesz o rynku pracy, albo jesteś naiwna jak nastolatka.

Gość Mersides
sorrki, pomyliłam temat

Gość Mersides
podnoszę temat.