Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość teraz wiosna

mam 26 lat i ucze sie od nowa spokojniejszego zycia,

Polecane posty

Gość teraz wiosna

takiej normalnosci, spokojnych wieczorow z ksiazka i filmem, narazie sama ale mam nadzieje ze sie to zmieni, wczesniej bylam buntowniczka ktora poznawala ludzi szybko i podejmowala decyzje o idiotycznych pomyslach w 5 min, chcialam jak najwiecej zobaczyc, przezyc, przebalowac, pilam, bawilam sie, mialam roznych partnerow, caly czas myslac rozsadnie, konczac studia z mysla o lepszyj pracy, potarfilam isc na kacu i czylam sie z tym zle spolecznie, z tyg na tydz obiecywalam sobie ze w niedz nie pije, ze praca ze egzaminy, jednak jeden tel potrafil mnie wyciagnac z domu, drink dwa, flaszka, cpanie czasami, ucieklo mi cos, teraz rzucilam papierosy ponad pol roku temu, na drinki nie moge patrzec, olcia rzygam, poznaje ludzi czesciej sie usmicham, zaczelam dbac o dom, liczyc sie z ludzmi, nie chwicilo mnie tak od razu, od kilku lat mowie sobie ze nast razem nie wyjde z domu ze od poniedzialku ogarniam sie, wyznaczona granica 21 lat 22 , 23 25 max, przeciagnela sie niezle, mam dosc, bo czuje ze zmarnowalam szanse na poznanie porzadnego partnera, chce zyc a nie tuszowac rzeczywistosc,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować