Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki ale nie prawik

Czy powinien do niej lecieć w podskokach, czy zachowac się honorowo

Polecane posty

i mieć to gdzieś Po prostu dziewczyna która zawsze była obojętna i najprawdopodobniej wie ,że coś do niej ten tego, zaczęła sie do mnie uśmiechać i nawet z raz zagadała,tyle,że długo po fakcie

Gość uhahany
a do mnie sie taka zaczela odzywac jak juz sobie znalazla chlopaka. glupia pizda.

Gość bravo leśny w końcu ktoś
jak pokażesz, że jesteś jak piesek to tak będziesz przez kobiety traktowany

Gość popatrzzzz
"powolutku,powolutku i być może do czegoś dojdziesz" obby nieeeee słuchaj mnie zdzira cie zostawiła olała a teraz nagle chce abys wrocił co ty jestes? bumerang czy co ze mozna sobie toba rzucac ile wlezie a ty za kazdym razem bedziesz wracał? mogła by cie porzadnie rzucic ale w ramiona jakiejs fajnej dziewczyny :) która cie doceni ...rozejrzyj sie bo pewnie gdzie obok ciebie teraz pewnie tak jest a tamta powinna zostawic cie raz a pozadnie a nie ci zycie wiecznie niszczyc

Każda mnie doceni po czasie u mnie to już tak rutynowo,tak samo ona, tylko że do niej to coś więcej Jak zacznę udawać,że mam to gdzieś, to szybko sobie da spokój juz i tak dosyć namieszałem bo ją zignorowałem, jak coś do mnie mówiła,ale przynajmniej miałem tą satysfakcje,że ona nie ja

Nie nie byliśmy ze sobą, jesteśmy dla siebie obcy,chociaż z tego co się zaoriętowałem,dziewczyna nie jest dla mnie chodzi o charakterek i zachowanie "olej dziewczyne bo nie jest ciebie warta" Według wzorca to ja nie jestem warty żadnej,a że jak każdy gustuje w ładnych to trzeba brać co los da,zresztą sam sobie kiedyś powiedziałem,że jak ona mnie kiedyś zechce to już innej nie chce

Gość Prosto z mostu:
"najprawdopodobniej wie ,że coś do niej ten tego" O matko... jak nie stawiasz sprawy jasno, to potem masz takie problemy. Jeśli kobieta Ci się podoba, to próbujesz ją zdobyć (zagadać, poznać lepiej, w końcu poprosić o spotkanie), dopiero gdy udzieli Ci wyraźnej odpowiedzi negatywnej, możesz mówić o olaniu. A Ty piszesz, że nawet się nie znacie - skoro jesteście obcy dla siebie. To czego oczekujesz? Że ma się domyślić i przybiec do Ciebie? To tak nie działa, przynajmniej nie w rzeczywistym świecie. A w komedie romantyczne i bajki lepiej nie wierzyć ;)

@ brzydki ale nie prawik 16:45 1. pytanie: "Czy powinien do niej lecieć w podskokach, czy zachowac się honorowo" odpowiedź: co u Ciebie znaczy "honorowo"? 2. (...) chociaż z tego co się zaoriętowałem,dziewczyna nie jest dla mnie chodzi o charakterek i zachowanie (...) - ? to "po co" Ci Ona? :) 3. (...) zresztą sam sobie kiedyś powiedziałem,że jak ona mnie kiedyś zechce to już innej nie chce(...) - a jak się mają do tego Twoje uwagi o Jej charakterku i zachowaniu? powiesz? bo nie nadążam... __________________

Gość Olk.k.ka
Brzydki, ładny, prawik, nie prawik, biedny czy bogaty.... każdy jest facetem. Mężczyzna nigdy nie ośmiesza się, nigdy nie zachowuje się niehonorowo, ponieważ zdobywa i wszystko co robi to wypada... Kobieta mająca taki dylemat - to juz bardziej jest zrozumiale. Jeśli czujesz że daje ci terz jakis znak, sygnał to chyba warto spróbować. Póki jest okazja. Z czasem dziewczyna zrezygnuje... Czy chcesz tego?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
to już Cie nie zechce.

Odpaliłem kafe i proszę sa świerze wypowiedzi 1 HONOROWO tzn ona mnie wcześniej olała i jeśli teraz do niej polece to tak jak bym go nie miał,czyli w praktyce wyszło by tak że ma mnie w garści i może robić wszystko co w ewntualnym związku przy jej charakterku to był by istny toksyk i dla mnie piekło dla niej raj 2 Po prostu marzenia 3 Tak kiedyś myśłałem gdy wydawało mi się,że jest miła, fajna,słodziutka itp Jednak no coż po prostu mi się podoba,według mnie ideal kobiety,jeśli chodzi o urodę Nie miał bym nic przeciwko gdyby ktoś mi powiedział,że bede z nią do końca i w dupie miał bym reszte Teraz drugie Po prostu nie wierze w szczerze intencje tej mojej ukochanej, podejrzewam,że ma jakiś w tym interes, lub widzi z tego kożyści

Czasem lepiej nie znać odp a jest jeszcze coś takiego jak język kobiet który nie chwalac się znam i kiedys po prostu nie chciłą mnie,że tak powiem poznać, broniła sie rekami i nogami oraz cipka,żeby mnie poznać,bo wiedziała o co mi chodzi,więc co tak nagle...........................? ale chciała i chodź by to była chwila dla mnie dużo znaczy

Gość Olk.k.ka
Czasem początki nie są łatwe . Nie znasz jej, napisałeś że jest dla ciebie obca, nie wiesz jaka jest naprawdę? Jesli masz wątpliwości to odpuść sobie i bądź stanowczy, nie zastawiaj się czy warto czy nie być honorowym.

Ciężko jest zrezygnować z osoby ,dla której by się zrobiło wszystko No fakt, nie znam jej ,nie wiem co myśli, ona jest ogólnie obca nie utrzymuje z nikim specialnie kontaktu i najgorsza to jest w sumie jej nienawiść i bezwgldność i egoizm ponad normę albo tyle w życiu przeszła, albo jest tak rozpieszona i ma strasznie zawyżone ego i wszystko trtaktuje jak zagrożenie w drodze do wielkiej kariery o której marzy

Gość marzycielko !
To byl twoj ideal kobiet? a mozna wiedziec jak wygladal powyzszy ideal?