Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia26linka

Dieta MŹ, kto ze mną??

Polecane posty

Gość misia26linka

Hejka...Dość tego...Zaczynam akcje Bikini 2012...Kto jest ze mną? Pragnę zrzucić tłuszczyk zdrowo i na dobre. Ostatnio udalo mi sie zrzucic 2kg, ale były świeta i oczywiscie obźarłam sięjak głupia. Teraz chciałabym na dobre się odchudzić. Zrzucić tak z 10kg. Poniewaz nie mam czasu ani ochoty na wyszukane diety, proponuje diete MŹ. Zasady które chce wprowadzić, to: 1. Zero słodyczy 2. Pięć mniejszych posiłków, ale bedę jeść normalne produkty 3. Duźo wody mineralnej Do tego ruch: 1. Rolki z koleżanka jak tylko pogoda dopisze 2. Zapisuje się z pracy na fitness (niestety dopiero od maja) Chętne kobitki zapraszam na topik. Będziemy się razem wspierać. Na pewno nam się uda. Tak dla informacji. Ja zaczynam z wagą 72.7kg przy wzroście 173cm. Zeby nie zwariować mam zamiar ważyć się raz na tydzień.

Gość ib c
i myslisz ze schudniesz? a ile w tydzien ?

Gość misia26linka
No pewnie, dlaczego nie? Bede jesc piec malych posilkow, zero podjadania, zero slodyczy, ciemne pieczywo zamiast jadnego no i oczywiscie zero fastfoodow. Do tego ruch...Zakladam ze bede chudla ok. 1kg na tydzien. Odchudzac sie szybciej z bardziej restrykcyjna dieta nie zamierzam bo wiem ze nie wytrzymam. Kto sie przylacza?

Gość ojgz
a jest to konkretna dieta czy mniej jeśc tylko a wszystko

Gość ojgz
a fajna ta dieta

mi bardzo pasuje, sporo się je i fajnie chudnie, nie trzeba liczyć kalorii, no i można piec różne ciasta, je się desery :D

Gość ojgz
o poszukam na inernecie moze sie skusze jak mozna slodkie

Gość okrąglinek
cześć ja zaczynam od jutra diete turbo muszę schudnac bo wygladam tragicznie mam pytanko czy ktoś stosował tą diete jakie były efekty

Gość lilijanka
ile sie chudnie na takim jedzeniu

Gość misia26linka
Witajcie dziewczyny!! W kupie razniej:) Wlasnie poczytalam troche o diecie South Beach. Pierwsza faza jest dosc restrykcyjna. NIe wiem czy dalabym rade..:) Ogolnie najgorzej u mnie z wytrwaloscia. Juz nie raz chudlam 4-5kg wlasnie jedzac po prostu mniej. Tylko potem wszystko nadrabialam :( Ale teraz na pewno mi sie uda ;)

hej dziewczyny od dziś zaczynam mam nadzieje ze mi sie uda moze ktos ma ochote zaczac ze mna zapraszam na gg 4701119

Gość RESTRYKCYJNA TO JEST
NP KOPENHASKA A NIE SB SB JEST UWAZANA ZA 1 Z NAJZDROWSZYCH DIET ŚWIATA

witam narazie połowa dnia na diecie turbo mam nadzieje ze mi sie uda musze schudnąć 20kg może ktoś jest na tej diecie i jakoś mnie powstrzyma na duchu ????plis!!!!!