Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ali babka 40

mam chęć na....

Polecane posty

Gość ali babka 40

rany mój czas w małżeństwie juz upłynął , kocham męża, jest pijący, tłusty i palący mało tego bez własnego zdania nie potrafi rozmawiać , dyskutować dążyć do swoich racji ... przez to wszystko posypało się nasze życie erotyczne jeżeli wogóle było i teraz poprostu energia seksualna mnie rozwala , nigdy nie zdradziłam , ale czuję że to ten moment tylko jak sibie znależc potencjalnego kochanka...

Gość Rambo 1987
Ja chętnie bym się z tobą pobawił ;) Jestem trochę młodszy ale co nie co potrafię :P

Gość ali babka 40
mądralo wiek ani wielkośc nie gra roli wierz mi

Gość Rambo 1987
No dobra, to zacznijmy jeszcze raz. Pokaż cycki :classic_cool:

ZALOGUJ SIE NA JAKIMŚ PORTALU RANDKOWYM NP. SYMPATIA.PL CZY BADOO I PO PROBLEMIE , JA MAM KOCHANKA OD ROKU I UWAZAM ZE JEST ŚWIETNIE , USTALILIŚMY ZASADY Z GÓRY I JEST NAM ZE SOBĄ DOBRZE

Gość ali babka 40
no a sprawa wyrzutów sumienia, święta , prezenty jak tłumaczyc

Gość Rambo 1987
A co gra rolę ? Wcześniej z tymi cyckami to podszyw był.

Gość ali babka 40
eeee rambo , rambo

jeśli o mnie chodzi to sumienie zakopałam w ogródku poprostu przestałam sie tym przejmowac , oczywiscie w świeta jestem z rodziną ale inne weekendy spotykamy sie i nadrabiamy zaległosci

Gość Rambo 1987
No co :D

Gość jezyk403
To poco ci mąż wogulę , rozejdź się i miej luźna łydę. :)

Gość mlody21 cm
podaj gg jak masz

Gość Rambo 1987
Nebbia , a Ty czemu zdecydowałaś się na romans ? Twój mąż też Cię zdradza ?

Gość ali babka 40
Rambo mój mąż mnie nie zdradza tylko jest taki blee ale gotuje i sprzata a do NEEBIA74 czy ów pan jest twoim pierwszym , bo mój byłby pierwszy więc trochę się obawiam

dlaczego zdecydowałam sie na romans??? hmmm....... bo mój mąż jest snobem i ma wszystkich za nic , moich znajomych , rodzinę i wogóle ale za to moja ,,Perełka ,, nadrabia wszystko i jedynie te chwile i noce spędzone w jego towarzystwie wynagradzają mi wszystko i dają siłe zeby wstawac co rano i chodzic w tym pier..... kieracie

tak mój mąż jest moim pierwszym i mój kochanek jest pierwszy a zeby było śmieszniej to powiem ze mąż ma 44 lata a kochanek 52 ale wygląda jak mój który ma 44 a moj niestety strasznie sie zaniedbał tak jak twój.

Gość Rambo 1987
Nie bój się. Wszystko co robimy pierwszy raz spina nas. Gdy poznawałaś pierwszego chłopaka też się zastanawiałaś czy warto itd ... Później przy każdym kolejnym był już luz. Teraz myśl jest w Twojej głowie nowa więc się zastanawiasz a za kilka lat jak już będziesz miała wielu za sobą :D W tym mnie :D To każdy kolejny będzie tylko na zasadzie "widzi misie" ;)

Gość ali babka 40
może jednak spróbuję a gdzie poznałaś swojego i jak tłumaczysz te nocki mój pracuje w delegacji no ale mam dzieci i nie mam jak pokombinować , przyjaciółki też nie mam nikogo dlatego kochanek jest mi potrzebny od zaraz

Gość Rambo 1987.
No to już przyjeżdżam do Ciebie ;) Odpalać samochód dziś czy jutro po śniadaniu ? :D

Gość jkbkjklj
ja tez szukam kochanka z tym ze jestem wolna ale boje sie bawic w takie rzeczy

Gość Rambo 1987.
Skoro jesteś wolna to czemu się boisz ??? Ej no , bez przesady ;) Jeżeli tak będziesz robić to później wybierzesz na męża faceta tylko dlatego aby przestać wegetować. Pożałujesz tego szybciej niż myślisz.

Gość jkbkjklj
jestem na tyle brzydka ze nikt na powaznie mnie nie beirze, potem cierpie a sexu potrzebuje i boje sie ze sie znowu zakocham bez wlasnej woli

Gość Rambo 1987
eee tam ... nie przesadzaj ;)

Gość ali babka 40
eeee tam zaraz brzydka ... wystaw na światło dzienne swój seksapil iii do dzieła .... mój seksapil zostawiłam w garderobie mam go tylko w niedzielę...ale postanowiłam że wyjadę na weekend na ŁOWY