Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guslaw255

co zrobic z paznokciami u rak, help mam randke!!

Polecane posty

Gość guslaw255

Moje paznokcie sa w oplakanym stanie.Nie dosc, ze sa krotkie to jeszcze trzy dni temu zlamaly mi sie dwa i to tak ze az opuszka palca wystaje, wyglada to okrutnie. Nie mam w tej chwili pieniedzy na tipsy, co robic? Moglabym przykleic sztuczne z tych lepszyc i potem wymodelowac je na krotkie????

Gość kierowczyni maxxx
odetnij se paluchy

Gość pampkelaokok
Trzeba bylo uwazac na pazury : D

Gość a ja nie robie
przestan. nic nie doklejaj , zadnych tipsow nie rob bo to syf. trudno, pomaluj odżywką i czekaj az urosną.

Gość biznes łomem
dokładnie, pozbądź sie skórek i pomaluj bezbarwnym lakierem, paznokcie szybko rosną

Gość echechech
zaokrąglij ostre krawędzie które dalej mogłyby się haczyć i obrywać kolejne części paznokci, wszystkie paznokcie opiłuj na krótko, pomaluj odżywką (jeśli są nierówne w kolorze to ewentualnie nałóż bazę od frencha) nie zakładaj żadnych bransoletek ani pierścionków, żeby ręce jak najmniej rzucały się w oczy, w zamian możesz poszaleć z dekoltem (jakiś fajny naszyjnik, ciekawa bluzka) i kolczykami. Bez przesady ale żeby odwrócić uwagę od dłoni

Gość echechech
przyklejania badziewnych pseudo tipsów z drogerii nie polecam, po pierwsze zaraz ci poodpadają (np w środku randki) po drugie twoim paznokciom na dłuższa metę zrobi to tylko gorzej

Gość jhgt7hjfgyut
po pierwsze to wes recznik wode i oiwke i cytryne:) troszke soku z cytryny zmieszaj z oliwka i ciepla woda, umocz w tym raczki na jakies 10-15 minut pozniej pozbadz sie skorek, pomaluj bezbarwnym abo perlowym akierem lub tak jak ktos wspomnial baza pod manicure:) pierscionek , bransoletka i to odwroci uwage:)

proponuje jednak uzbierac kase albo pozyczyc i zrobic sobie u manicurzystki porzadne paznokcie ja robie sobie zelowe, w kolorze naturalnym i wcale nawet nie wygadaja ze sa sztuczne, polecam, cena ok 100 zl

polecam wejsc na moj bog tam jest post o paznokciach i fotki ladnie zrobionych zeli

Gość guslaw255
ale randka jest jutro nie mam pieniedzy zeby isc jutro do kosmetyczki. Jak sobie przykleje na superglue i wypiluje na krotkie a potem pomaluje na naturalny bez?? moga mi odpasc???

Gość cijiaj
Superglue? No to pożegnaj się ze swoimi prawdziwymi paznokciami:O