Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasteczko22

Od kiedy jestem blondynką, mam większe powodzenie

Polecane posty

Gość Ciasteczko22

Faceci niemal na każdym kroku się za mną oglądają i mnie zagadują i uśmiechają się a mój chłopak częściej prawi mi komplementy niż jak byłam brunetką. O co w tym wszystkim chodzi? co takiego ma w sobie ten kolor włosów że tak przyciąga spojrzenia? czy chodzi naprawdę o seks czy o coś innego?

Gość a ja nie robie
widocznie bardziej pasuje Ci blond :P

Gość Ciasteczko22
jestem też jakby łatwiejsza:)

Gość Ciasteczko22
powyżej-podszyw. No zgadza się że ten kolor bardziej mi pasuje bo wszyscy mi to mówią i długo byłam namawiana przez mojego faceta na ten kolor i w końcu się zdecydowałam ale żeby aż tak się to rzucało?

Gość mykuśśś
ja też to zauwałyłam jak zmienilam na blond, nie ma faceta na ulicy który by się nie popatrzyl i wiecej spraw udaje mi sie bez problemu zalatwic nadskakuja mi itp.

Gość a ja nie robie
to teraz pilnuj odrostów

Gość Ciasteczko22
Śmieszny Student ale co naturalny? mój kolor jaki jest? a więc ja jestem ciemną blondynką to mój naturalny kolor choc wcześniej farbowałam ciemnymi kolorami a w dzieciństwie byłam jaśniutką blondynką

Gość Ciasteczko22
podszywie zaraz będzie dobranocka. Pa pa

Gość Ciasteczko22
a może faceci myślą że jak jestem blondynką to jestem łatwa? zapewniam że tak nie jest i dziwię się że to myślenie jeszcze jest w głowach facetów przecież to nonsens

Gość mykuśśś
ja też jestem naturalną ciemną blondynką a teraz jaśniutką i obrót o 180 stopni w relacjach z menami ale ja mam już męża ;)

Gość PannaLL
A ja mam odwrotnie, przez całe życie byłam blondynką a prawie rok temu zmieniłam kolor na ciemny i odkąd jestem brunetką mam większe powodzenie. Pewnie chodzi o to, że niektórym dziewczynom ładniej w blondzie a innym w ciemnych włosach:) Tobie widać ładniej w jasnych:)