Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahahahhahahe

sukienka ;(

Polecane posty

Gość ahahahahhahahe

witajcie, mam problem. w sobote moj brat sie zeni i kupilam sukienke... uwierzcie mi bylam w 15 sklepach i nie moglam niczego znaleźć na swój rozmiar :( mam 42/44 , oczywiscie w tych wszystkich butikach były ajkies powalone rozmiarowki i przynosiły mi kiecki w rozmiarze 46 albo wiecej dla starych bab. w ostatecznosci kupilam zwiewną turkusową/miętową sukienke ale nie jestem przekonana... ;( mam długie kręcone czarne włosy, piwne oczy i raczej śniadą karnację http://i44.tinypic.com/242fnuw.jpg http://i39.tinypic.com/1rp15k.jpg kolor w rzeczywistosci nieco sie rozni... zaloze do tego duże srebrne kolczyki i cieliste rajstopy, mam czarne szpilki ale chybasą zbyt ciezkie do tej sukienki? kupić beżowe? czy w jakims innym kolorze?

Gość abeice
Nude, tylko że moim zdaniem nie powinny być zbyt mocno zabudowane, najlepsze chyba takie z odkrytym palcem. Sukienka taka mocna letnia się wydaje...

Gość ahahahahhahahe
no niestety :(

Gość hsderwyrwa
Witaj autorko:D Bardzoi ladna sukienka! Najlepiej to zaloz do niej sandalki:)

Gość ahahahahhahahe
sandalki to chyba nie bardzo...

Gość a może..
jakieś beżowe pantofle? Dzisiaj buty nie muszą już być w kolorze sukienki. Sukienka bardzo ładna:)

Gość ona65441646452
Moim zdaniem bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience;) Ja wybrałabym buty szare lub beżowe;) PS. Masz PRZEPIĘKNE włosy!

Gość Kłoliberek
Naprawdę nosisz rozmiar 44? W życiu bym nie pomyślała, masz bardzo ładną figurę i widać, że ładna dziewczyna z ciebie:) a co do sukienki to ładna ale raczej letnia, nie na kwiecień ale z drugiej strony wesele i tak będzie pewnie w zamkniętym wnętrzu