Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulaaaaaa

Smutna;/

Polecane posty

Gość Czarnulaaaaaa

Hej wszystkim. Mam problem.. i nie wiem co mam myslec. Poznalam tydzien temu w internecie faceta. Fajnie Nam sie pisalo, on chcial sie spotkac, wiec w piatek13nastego zabral mnie na randke. Bylo bardzo fajnie, po nieudanym zwiazku, a takze jednej znajomosci i 8 mies. bycia sama doszlam do wniosku ze to fajny facet. Ogolnie był mna oczarowany cala randke, slodzil mi, milo spedzilismy czas. Chcial sie spotkac po raz drugi dzien pozniej, czyli wczoraj... wiec sie zgodzilam. Mielismy pojsc do kina. Wychodzac dalam mu buziaka na pozegnanie. Potem pisal mi sms, ze jestem piekna kobieta ,ze ma nadzieje iz moj dystans do Niego sie zmieni itd. Rano ja odezwalam sie do Niego pierwsza co u Niego itd. wiec napisal,ze marzy o pocalowaniu mnie, ze to zapewne cudowne uczucie pocalowac tak piekna kobiete, i chce abym na to pozwolila mu dzisiaj(wczoraj) przy przywitaniu. Potem juz nie pisalismy. W ogole nie odezwal sie, OLAŁ MNIE, nie dał znaku zycia... jednym slowem wystawil mnie! a bylismy umowieni. Sama nie wiem co mam myslec.......... :(

Gość Gosc
A może coś mu wypadło? Bo tak mu zależało, a raptem się nie zjawił i ma Cię gdzieś?

Gość hh hhhhhhh hhhh
ale co umówieni w konkretnym miejscu i nie przyszedł?? jeśli po prostu nie zadzwonił potem to może coś się stało, zgubił telefon, przypadkiem skasował numer, wpadł pod samochód albo jakaś trauma która sprawiła ze zupełnie zapomniał o wszystkim... po co miałby pisać ze marzy o pocałowaniu cie skoro chciał olać?? Osobiście napisałabym smsa w stylu, ze to całkowity brak odwagi cywilnej i szacunku do kobiety, umawiać się a potem nawet nie napisać ze zmieniło się zdanie, ale mimo wszystko życzysz mu miłego zycia

Gość Czarnulaaaaaa
a na dodatek nie dostałam okresu :(

Znajomościami netowymi to raczej odradzałabym Ci się tak podniecać. Większość ściemnia i obyś się nie rozczarowała...

Gość najcudowniejsze są brunetki!!
"Osobiście napisałabym smsa w stylu, ze to całkowity brak odwagi cywilnej i szacunku do kobiety, umawiać się a potem nawet nie napisać ze zmieniło się zdanie, ale mimo wszystko życzysz mu miłego zycia" Po co tak ostro?, może faktycznie coś się stało, więc może wypada stonować

wystawił to wystawił, jeśli nie chcesz nie odzywaj się więcej do niego, jak będzie chciał to sam napisze, jeśli chcesz to mu napisz co naprawdę myślisz o tym że Cię wystawił. Pamiętaj faceci to świnie, takie rzeczy się zdarzają...jednym słowem, tak to jest bardzo prawdopodobne, że nic go nie zajechało, nie zatruło, nie zgubił telefonu, tylko mimo tych wszystkich miłych gestów zachował się jak 5latek i nawet nie wyjaśnił, dlaczego Cię zwodził. Pozdrawiam, frajerami się nie przejmuj