Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapracowany i zakochany

byly?....

Polecane posty

jestem z moja narzeczona rok. Mam jednak pewien problem jej byly chlopak nadal a co gorsza na swiezo nawet dodal ich zdjecia stare bo stare ale dodal na fb i to w osi terazniejszosc i zrobil tlo. Juz raz tak bylo rozmawiala z nim usunal i znowu? nie wiem co mam zrobic bo ona to olewa a dla mnie jest tak jakby to oni nadal ze soba byli...

boje sie ze nie wiem to jakies podwojne zycie czy co...?

nikt mi nie chce pomoc?

Pomogę Ci ...... Najpierw naucz się pisać po polsku a nie ojczysty język kaleczysz ,a później proś o porady.

Gość be_hard
Wie, ze Cie to wkurzy i wie ze bedziecie sie klocic. Nie daj sie :) Miesiac temu moj byly tez dodal stara fotke z nami, moj obecny nie wytrzymal i przestal sie do mnie odzywac. Nie rob jak moj, nie daj sie wkrecic w gierke trzeciej osoby. Ja teraz cierpie za nieswoje czyny. Ty badz inny, badz silny!

po pierwsze skad wiesz jakiej narodowosci jestem?

ale tak mnie to wkurza? on nie wie ze ja z nia jestem...nie powiedziala mu

Gość be_hard
To ja Ci powiem, jakbym chciala zeby moj facet to rozwiazal - dal tamtemu wyraznie znac, ze jestem jego. Nie mozesz np. na jej tablicy dodac jakiegos sweet wpisu sugerujacego ze jestescie razem? Albo dajesz wspolna fotke, piszesz "ja i moja najdrozsza, ta jedyna" a potem ja pinezkujesz. No sposob jest milion by tamten sie o was dowiedzial!

Gość be_hard
To ja Ci powiem, jakbym chciala zeby moj facet to rozwiazal - dal tamtemu wyraznie znac, ze jestem jego. Nie mozesz np. na jej tablicy dodac jakiegos sweet wpisu sugerujacego ze jestescie razem? Albo dajesz wspolna fotke, piszesz "ja i moja najdrozsza, ta jedyna" a potem ja pinezkujesz. No sposob jest milion by tamten sie o was dowiedzial!

Gość be_hard
Albo wyslij mu wasza wspolna fotke jako pw z komentem: moja focia jest fajniejsza. Narka koles :)