Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tefonuje

umowa w play

Polecane posty

Gość tefonuje

hej, mam umowe w play na czas nieokreslony. w tym momencie nie potrzebuje jednak tego abonamentu, ale chcialabym zachowac numer. mozeci mi poradzic co zrobic? 1. zawiesic uslugę. jest taka możliwosc? ile kosztuje? na jak dlugo moge zawiesiec? 2. przejsc z abonamentu na prepaid? da się to zrobic? poradzcie cos.

Gość 53456yhtrfg
przejsc na prepaid i oplacic by miec waznosc na rok chyba da sie tak zrobic..

Gość junn
daj im wypowiedzenie umowy a wówczas po czasie wypowiedzenia przejdziesz na prepaid o ile w ciągu bodajże 30dni od końca umowy doładujesz konto.

Gość telefonuje
no tak bym najbardziej chciala. prepaid za 5zl na rok. mozna to zrobic jakos normalnie. tzn napisac wypowiedzenia i z przejsciem na prepaid? czy to normalne ze mam sie te 30 dni na doladowanie? widzieliscie jakis regulamin? bo ja nic nie moge znalesc. :(

Gość junn
ja robiłam jak opisałam -niespełna 2lata temu. wysłałam im wypowiedzenie a oni próbowali mnie namówić na abonament. ale się nie dałam i powiedzieli mi o tym że mogę zachować numer jeśli doładuję kartą konto (chyba był termin 30 dni ale głowy nie dam). no i tak jak powiedzieli tak było -nr mam do teraz cały czas w prepaidzie.