Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwweeeeeeerrrrrrrtttttyyyyyyaa

czy chcialbyscie miec takiego faceta

Polecane posty

dobry, szanujacy innych, niepijacy, niepalacy, spokojny, wrazliwy, mozna na nim polegac jedyna glowna wada - mamisynek warto czy nie?

Gość djsadhjasa
chyba nie....to ostatnie dyskwalifikuje u mnie:) ale to kwestia gustu...

Gość Evvvvvka
zalezy do jakiego stopnia jest mamisynkiem, czy idzie to w parze z ogolną pizdowatoscią i niezaradnoscią zyciową

Evvvvvka -> a gdzie jest granica bycia mamisynkiem ?

pomaga, ale mysle, ze tak w granicy normny, mozna powieziec ze jest rodzinny ale np na wakacje chce jezdzic z rodzicami i ze mna, woli jak jest wiecej osob niz my 2

Gość Kinia;*
Maminsynek-NIGDY.

ale czy to normalne ze kazde wakacje mamy spedzac z jego rodzicami ? nawet jesli ja nie moge jechac to jedzie sam z rodzicami, a nie chce zebysmy w innym terminie pojechali sobie gdzies w 2 osoby

Gość ELWIRKA WANS
NIE !!! BO PRAWDZIWY FACET ZAMYKA SWOICH STARYCH NA NOC W SZOPIE!!!

Hmm, zależy jak bardzo bierze pod uwagę zdanie partnerki. Z tymi wakacjami, raz na jakiś czas można pojechać z rodziną, ale by jechać tylko z dziewczyną nie powinien mieć wielkiego problemu.

Gość bedziesz zalowac ...
nie

Gość ech ...
Szanujący Matkę - to rozumiem ale maminsynek który pępowiny nie odetnie zawsze będzie się jej zwierzał z waszych problemów, ją najpierw zapyta o zdanie a na ciebie wymusi byś się zgodziła z tym co mamusia chce itp itd . Zobserwacji omjego otoczenia - żaden maminsynek nie ma szczęśliwego życia, przeważnie się rozpadły ich małżęństwa of course wrócili na łono mamusi a jakże Zależy tez jaka jest jego matka jeśli jest Tobie nieprzychylna - daruj sobie tę znajomość, dla takiej kobiety żadna dziewczyna nie jest dobra dla synalka To jak w tym dowcipie Wchodzi matka do pokoju, świeci światło a tam jej syn uprawia seks z dziewczyną a matka w krzyk: Co Ty k.......a robisz, jak nogi trzymasz chcesz mi chłopaka udusić ? :)

Gość do autorki - moje spostrzeżeni
Oczywiście miło gdy facet nie ma nałogów ale wiesz co iI powiem ? Znam przypadki kilku niepijących panów którzy okazali się skur.....mi znęcającymi się nad żonami. Oczywiście to nie jest reguła, broń Boże. Ale dziewczyny się zachwycały: nie pije nie pali, nie karany, nie narkotyzuje się, ma pracę , samochód, lubi zwierzeta i dzieci, chodzi do kościoła, szanuje matkę, babkę, siostrę, torebkęmi nosi. Gdzie tu haczyk? I haczyk potem wyszedł z worka. np. wypis ze szpitala psychiatrycznego schowany w bieliźniarce.

Gość nieprzestawaj
nie chciałabym.

Czyli zostawia swoją partnerkę i jedzie z rodzicami a potem ma w głęboko wakacje z nią? Uważaj, bo kiedyś w Wigilię chorą Cię zostawi i popędzi na kolacje u mamusi.

wiem, ze niepijacy facet nie oznacza od razu ze bedzie dobrym partnerem na zycie. akurat picie czy nie pice ma u mnie takie znaczenie, ze moj byly facet lubil roznego rodzaju uzywki w nadmiarze jego matka wydaje mi sie w porzadku, wiem ze mnie lubi. poki co (chyba ze za moimi plecami) nie wtraca sie do nas. nie sugeruje (przynajmniej przy mnie) ze matka powinna byc zawsze najwazniejsza kobieta w zyciu synka bardziej zastanawia mnie ze moj chlopak az tak bardzo sam z siebie (?) jestzwiazany z rodzicami, nawet na tyle ze bez rodzicow nie chce jechac na wakacje . wydaje mi sie ze jego rodzice nie mieliby nic przeciwko temu

uwaza jeszcze ze to ja przesadzam ze jakby on nie mogl pojechac z moja rodzina na wakcaje to niemialby nic przeciwko zebym ja jechala sama bez niego z tym ze z roznych powodow ja nie jezdze ze swoja rodzina na wakacje wiec taka sytuacja nie wchodzi w ogole w gre

Gość vichyz piszi
a ja wam coś napiszę - znam dwóch kolesi którzy ( moim zdaniem ) są zdrowo rąbnięci bo czasem lubią sobie z mamusią poleżeć razem. i nie mam tu na myśli jakichś ekscesów o nie, tyle tylko że leżą sobie , telewizje oglądają, mamusia go głaska, okrywa kocykiem jak małe dzidzi a chłop ku...........a po trzydziestce drugi jeszcze starszy, raz miałam przyjemność być na uroczystości rodzinnej u jednego z nich i jego ojciec przy stole wygarnął, że żona to z synkiem woli leżeć niż znim chodzić na spacery sorry ale jak dla mnie to chore, może rodzic przytulić, pocieszyć itp ale ludzie sa granice

Gość jak ja ku.... a nienawidze
MAMINSYNKOW!!!! wakacje ze starymi????kobieto uciekaj jak najdalej

wypowie sie ktos jeszcze?

Gość ja bym nie ryzykował
zmieni Wam się światopogląd jak wasi synowie dorosną:D

up

Gość onnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
up - jakie sa wasze poglady na ten temat ?