Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdhdfdfh

utrzymujecie kontakt ze swoimi byłymi partnerami?

Polecane posty

Gość ffdhdfdfh

jakieś smsy co słychać, życzenia itd?

Gość Dramma Queen
Oczywiście. Tego wymaga kultura i pamięć o innych, nieprawdaż?

Gość Ja w sumie zawsze
Miałam kontakt z moimi bylymi,jedne sie naturalnie urwaly,drugie musiałam ukrócić ,ale mam kontakt z moim pierwszym chłopakiem,jesteśmy świetnymi przyjaciółmi,gdy z nim byłam 1,5 roku miałam 17 lat,on 26,a teraz ja mam juz prawie 30 ,zawsze o sobie pamiętamy,spotykamy sie raz lub 2 razy do roku na piwko,dzwonimy i piszemy do siebie,to juz tyle lat,i ciezko w to uwierzyć bo rozstalismy sie pokloceni

Gość robiłam w empiku dawnoo i
smsy życzenia tak ale nie z wszyskimi ex z jednym widuję się dość często (mieszka niedaleko)

Gość ludzie którzy trzymają
tak,ja utrzymuję--a jakże. widujemy sie kilka razy w roku na sali sądowej,walczymy o pieniądze.

Gość wwrrr
Tak, sporadycznie. Na szczescie zyczen mi nie przysylaja.

Gość tłumaczka xD
Tak. Ze wszystkimi.

Ja z jednym miałam bo też uważam że jest to kwestia szacunku, kultury lecz niestety jej on osobą która łatwo daje się manipulować swojej partnerce obecnej i chyba ma zakaz wysłania do mnie życzeń nawet na święta:] nie nawidzę właśnie facetów którzy nie mają swojego zdania w ziwiązku czy poprostu jaj:) natomiast drugi mój były nie zasługuje na jakiegokolwiek smsa odemnie:) więc też zależy od sytuacji jakie was wiązały

Gość damatrefl
tak,utryzmuje z bylym mezem, ale dlatego ze nie byl ostatnim skurwysynem. pozostali byli nie kwalifikuja sie bym obdarzala ich kontaktem.

Gość ffdhdfdfh
up

Ja ostatnio miałam taki dylemat,czy wysłać byłemu zyczenia na urodziny, bo roztalismy sie w troche niefajnej atmosferze,no ale on pamietał o moich urodzinach,wiec nie chciałam go pominąć. No i napisałam, no i gad nie odpisał:O I troche mi glupio i przykro. Wiecej nie napisze.

Gość karmmy psiaki
Klikasz w pustą miskę? Teraz możesz pomóc pieskom ze schroniska w Zabrzu, po jednym kliknięciu od 3 osób to posiłek dla jednego pieska:) http://j.gs/1702266/karmimypsiaki