landryneczkowo 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Witam :) Właśnie kończę 1 opakowanie tabletek DAYLETTE, jestem na 2 tabletce placebo (to moje 1 w życiu) . Do tej pory tabletki brałam o 22 chciałabym jednak zmienić tę godzinę na 10:20 rano, ponieważ chcę również stosować tabletki osłonowo, a bierze się je 2 godziny po hormonach :) . Czy bez problemu mogę zmienić godzinę? Muszę się dodatkowo zabezpieczać ? Tabletki będą tak samo skuteczne jak przy pierwszym opakowaniu ? Proszę o odpowiedź i dziękuję z góry :) :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrycjat 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 najlepiej jak zmienisz godzinę od 1 tabletki kolejnego opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
landryneczkowo 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 No właśnie tak chcę zrobić, tylko czy to zmniejszy skuteczność tabletek ? Czy będę musiała się zabezpieczać przez jakiś czas? I jeszcze tak na marginesiku+ Jeżeli by się nie pojawiło krwawienie z odstawienia to mam się martwić ? Dzisiaj przyjęłam 2 tabletkę placebo :) Pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjkjng Napisano Kwiecień 16, 2012 Chcesz zmienić na godzinę wcześniejszą więc "na chłopski rozum" wszystko będzie ok. Gdybyś chciała na odwrót - z 10 na 22 to już mogłoby być jakieś niebezpieczeństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość accmax Napisano Kwiecień 16, 2012 Nie ma znaczenia, czy przestawiasz z rana na wieczór czy na odwrót, poza tym opóźnienie w przyjęciu tabletki do 12 godzin jest traktowane jako normalne i skutecznośc jest zachowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrycjat 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 nie zmniejszy skuteczności tabletek, jak godzinę zmienisz od 1 tabletki nowego opakowania. Dodatkowo nie musisz się zabezpieczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123333 Napisano Kwiecień 16, 2012 hmm a słuchajcie stosuje moze ktoras z was plastry evra? i czy tak to zmienialyscie je spowrotem na tabletki? bo ja nie wyobrazam sobie latem chodzic w plastrach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
landryneczkowo 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Dziękuję Wam za odpowiedź :* a co do plastrów to nie stosowałam ich nigdy, ale przecież nie musisz ich przyklejać np. na ręce, możesz na pośladku , w tedy ich nie widać :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach