Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vel Maminka

Kiedy zacznie przesypiać całą noc......

Polecane posty

Gość Vel Maminka

Mamy drogie, mam do was pytanko, kiedy wasze dzieci zaczely przesypiac cale noce? Nie pytam mam ktorych dzieci spaly od 2 msc zycia,tylko takie ktore mialy zarwane nocki długoo..corka spala ladnie do 9 miesiaca, teraz ma 15 i niestety nie jest kolorowo, budzi sie ok 23..i potem bywa roznie...

Gość nncns
moja skonczyla 7 miesiecy i nadal sie budzi w nocy, przynajmniej 1-2 razy na jedzenie na noc o 19 daje jej ok 200 ml gestej kaszki, o 20 wypije 60 ml mleka i tak do 3 w nocy wytrwa, tez nie mam juz sily :(

Gość Nocna koszulka
Moja zaczęła przesypiać całe noce jak skończyła 4,5 - 5 miesięcy. Wczesniej budziła się 2-3 razy w nocy. Teraz ma 8,5 miesiąca i zasypia najpóźniej między 19 a 21, a budzi się o 7 rano :)

Gość U mnie było bardzo
różnie. Synek miał 10 miesięcy jak przestał budzić się nadranem na jedzenie, ale za to zawsze były z nim przeboje przy zasypianiu. Później po 10 miesiącu nadal były wojny o spanie i bywało, ze mordowaliśmy się do godziny 24. Robiliśmy już cuda i nic nie skutkowało. Poprawiło się, jak sam z siebie zrezygnował ze spania w dzień mając 2,5 roku. Od tego czasu świetnie zasypia i śpi. Córcia jak na razie nam wynagradza, ma 6 miesięcy i pięknie śpi całą noc.

moj urwis ma 8 miesiecy skonczone i nadal wstaje do niego po kilka razy;/ ale zdarzaja sie i przespane nocki;) teraz ida mu zeby imoze dlatego.

Nie pociesze,prawie 27 miesiecy i w sumie pierwsza noc przespala po dwoch latkach a teraz tez sie potrafi jeszcze przebudzac,zalzey od dziecka.

Gość kaftanik niebieski
do nocnej koszulki- a karmisz piersia czy mm?

aha zapomniałam dodac najlepsze jakmial 6-7mies to chodzil spac 1-2 wnocy a mimo to budzil sie nad ranem;/ teraz usypia ok 24.00;/

Gość Nocna koszulka
Od urodzenia MM

nie pociesze cie, moja ma 2 lata i 3 miechy, do tej pory od 9 msc ( tak jak twoja, bo wczesniej przesypiala) przespala 7 calych nocy. i teraz czekam na lincz: corka budzi sie na mleko! probowalam wszystkiego, ale to wszystkiego juz nawel leków nasennych przepisanych na recepte przez lekarza zeby choc tydzien podac zeby spala i odzwyczaila sie od butli. bo wiadomo ze chodzi o przyzwyczajenie a nie glod. ale nic to nie dalo. czasem sie zdarzy ze wypije cieplej wody i zasnie ale to bardzo rzadko. ja juz sie przyzwyczailam ale jestem przerazona jej zebami, narazie jest ok, ale o próchnice nie trudno

i zeby nie bylo nie pije calej butli mleka wystarczy 30 ml , doslownie kilka łyków wody mlecznej bo na butelke wody wsypuje tylko pol miarki mleka ale musi se possac ta chwile bo bez tego nie potrafi zasnac

Gość a moja kiedy
Córka w maju skończy 4 LATA i nadal nie przesypia nocy...więc też sobie cały czas zadaję to pytanie, KIEDY???????