Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wariatka^^

Potrzebuje ciepła...;/

Polecane posty

Gość Wariatka^^

oo masakra..;/ znowu zostałam sama.. wogole niewiem czy ktos był przy mnie kiedykolwiek... mój facet własnie obraził sie na mnie o to ze zwróciłam mu uwage na temat jego zachowania bo poprostu byłam zazdrosna.. a ten juz mi wmawia jakas chorobe psychiczna.. to wszystko jest centralnie popierdolone całe to zycie:/ Stram sie i jak zwykle nic z tego nie wychodzi.. smutno mi...:(

Gość poszukaj tutaj
rzuc takiego faceta w cholere, po co ci ktos kto humor ci psuje ;)

Gość kup se
pol tony koksu wysokooreakcyjnego i sie ogrzej :)

Gość A mi jest smutno, bo mam 22 la
ta, próbuje sobie znaleźć dziewczynę i ciągle mi to nie wychodzi. Znowu zostałem "miłym kolegą". To już przestaje być zabawne. Wszyscy znajomi układają sobie życie, a ja powoli zaczynam tracić wszelkie ambicje. Nie chce żyć sam.

Gość kup se
chomika. nie bedziesz sam :)

Byłem pewien, że tym razem się uda. Nigdy się nawet nie całowałem z dziewczyną. A jutro idę do pracy, której nie cierpię. Zeszły tydzień miałem fajny, bo myślałem o tej dziewczynie, a teraz w pracy chyba się zamęczę...

Mam kotka. Bardzo lubię zwierzęta.

Gość kup se
tym bardziej chomik. polubi sie z kotem :)

Gość kup se
tym bardziej chomik. polubi sie z kotem :)

Wolałbym pieska. Kiedyś sobie kupie. Do chomika się nie przytulisz. I wiadomo, że zwierze nie jest tym samym co człowiek. Mam chyba dosyć niskie poczucie własnej wartości. Z dnia na dzień coraz gorzej czuje się we własnej skórze...

Gość Wariatka^^
jestem z tego ,,zlego srodowiska'' ciagle potepiana kazdy patrzy na mnie jak na jakiegos wyrzutka spoleczeństwa... mój chlopak twierdzi ze jestem z marinesu i jestem malo kobieca bo uwielbiam wyjsc z domu w sluchawkach na uszach z moim ukochanym hiphopem z kapturem na głowie.. nie rozumie tego ze ja nie lubie zucac sie w oczy i ciagle miec na sobie wzroki napalonych samców którzy patrzac na dziewczyne w szpilkach i krótkiej spódniczce odrazu maja ochote ja ,,wyruchac''.. wole byc w cieniu i przechodzic ulicami jak cień ze swoim wlasnym swiatem.. wogole ehh..

Gość Wariatka^^
chcialabym wkoncu zeby ktos zaakceptował mnie w 100 %... bo nie jestem pustym człowiekiem mam dusze artystyczna... bardzo mocno przezywam kazda krytyke przez to ze mam matke jaka mam od malolata byłam przez nia ponizana... ciagle cos jest ze mna nie tak.. codziennie slysze od matki jaka to ja jestem brzydka beznadziejna.. ze do niczego sie nie nadaje.. kiedy przez 22 lata człowiek zyje w takiej rodzinie nie ma pewnosci siebie czuje sie naprawde do niczego ciagle mam doła nerwy zszarpane do granic mozliwosci... przez to ciagle mam ochote sie odurzac jakimis srodkami zeby poprostu miec ,,wyjebane'' odstawilam narotyki nie biore sama uporałam sie z nałogami.. sama z dnia na dzien musze walczyc ze soba zeby nawet wstac z lózka bo juz niemam siły..

Widocznie masz pustego chłopaka. Nie warto na kogoś takiego czasu tracić.

Gość Wariatka^^
moim marzeniem jest syberian Husky... jezuuu kocham te psy! a najbardziej to chciała bym miec wilka.. no niestety marzenia scietej glowy heh;)

Ja sobie kupię dużego psa kiedyś. Przynajmniej będę miał przy sobie kochająca istotę, która swoje uczucia kieruje bezwarunkowo...

A Ty daj sobie spokój z takim facetem. Wielu na tym świecie chodzi normalnych chłopaków, z którymi byś była szczęśliwa.

Gość Wariatka^^
ta cała milosc to chyba jest jakas sciema...:/ niewiem czy wogole istnieje w dzisiejszych czasach cos takiego jak prawdziwa miłosc.. jak i niewiem czy istnieja jeszcze ogarnieci faceci którzy potrafia byc wierni jednej kobiecie i kochac ja podziwiac i szanowac jak jedyna osobe na swiecie

Ja tego chciałem. Za każdym razem to kończyło się tym, że byłem wyśmiewany. Jestem generalnie niezbyt śmiały, ale parę razy się przełamałem. Ostatnio się zakochałem - skończyło się to zepsutymi świętami, nadal mam doła, tracę motywację żeby inwestować w siebie, mam wrażenie, że zawsze będę sam, powoli przestaje mi nawet na zdrowiu zależeć.

Zazdroszczę socjopatą. Ja jestem nadwrażliwy, to mnie gubi. Generalnie jestem wyśmiewany za to, że kieruje się sercem w życiu.

Gość Wariatka^^
http://www.youtube.com/watch?v=YfiQOWCzeR8 noo w zyciu najwazniejsze sa uczucia!!!!!! jezuuu nierozumiem miłosc honor i własne zasady to najwazniejsze zeczy w zyciu które ZAWSZE trzeba stawiac na pierwszym miejscuuu!! i nic nie jest wazniejsze nic!!

Masz rację, niestety mi te własne zasady i uczucia puki co przyniosły chyba depresję. Coraz gorzej sobie radzę, kiedyś miałem marzenia ambicję, teraz żyje sobie z dnia na dzień, tracę nadzieję, że kiedykolwiek będzie lepiej. PS: Też HH słucham.

Gość Wariatka^^
mi daje siłe wlasnie ten hiphop cholerny heh... ale moj facet nie potrafi zrouzmiec ze to całe moje zycie... ze to daje mi przezyc kolejny dzień.. i oczywiscie zakazał słuchac heh co jest dla mnie wogole smieszne i patologiczne ale dobra niech mu bedzie bo ta muzyka ,,ryje mi beret'' i on neichce meic laski blokersa i ulicznika mimo tego ze wcale sie tak nie zachowuje;] smiech na sali normalnie.. ja mam depresje i jeszcze do tego nerwy nie do opanowania..:/ i to juz trwa jakis rok? teraz jest najgorzej wszystko sie tak pogłebiło ze niewiem juz co mam ze soba zrobic...:/ wiele jest przez to ze do tej pory nerwy i inne smutki zapijałam badz spalałam i cały czas na wyluzowaniu byłam.. a teraz chciałam odstawic i jest bardzoo ciezko.. to całe zycie mnie zmusza do tego wszystkiego...;/

Gość Wariatka^^
jest i rychu! dobra nuta wiem... tylko ze ona jest po to zeby sie zdolowac jeszcze bardziej.. Ty wez nie sluchaj takiej muzy na doła bo depresja w bani jeszcze wieksza bedzie.. ale wiem jak to jest czlowiek smutny jak automat włacza dołujace piosenki.. wesołych nie da sie sluchac w takim stanie umysłu heh ...

Też mi wiele razy zakazywano słuchać hip-hopu. I też mam chyba trochę z alkoholem problem. Kiedy jest mi smutno najlepiej robi na to parę piw. Kiedyś było zupełnie inaczej, byłem wesołym, ambitnym człowiekiem. Praktycznie nie piłem.

Coś w tym jest, wesołe piosenki mnie irytują. Ostatnio właściwie ich nie słucham. I tak nie wierzę w to, że będzie lepiej. Jestem niezbyt atrakcyjny, inny niż powinienem być według oczekiwań większości kobiet, a teraz jeszcze ambicje straciłem.

Gość Wariatka^^
wez jak mozna komus zakazywac słuchac muzyki?????? no to juz jest tatalna kpina jak dla mnie? a gdzie jest akceptacja drugiego cżłowieka???? jedni lubia to inni cos innego i nikogo raczej to interesowac nie powinno! co my zyjemy w normalnym swiecie czy kazdy ma byc i robic to co wszyscy albo bo tak wypada??

Nie żyjemy w świecie, w którym mamy pełną wolność, mamy zasady społeczne, które mówią nam, jak powinniśmy żyć. Ci którzy żyją według tych zasad są normalni, Ci którzy robią inaczej są piętnowani. Mi rodzice kiedyś HH chcieli zakazać, ale wtedy byłem dużo młodszy. Ja to jestem w ogóle czarna owca w rodzince.

Gość Wariatka^^
co masz na mysli mówiac ze jestes ,,niezbyt atrakcyjny??'' wyglad to nie wszystko !! wrecz przeciwnie powiem ci ze kiedys spotykałam sie z mega przystojnym facetem bardzo dobrze był zbudowany , wyzezbiony buzka jak model... no ale co z tego jak tepy jak but był!!!! on w głowie nie mial nic innego jak siłownia-----> super fura----> gangsterka -----. silownia -----> super fura i tak w kółko hehe mówie ci okładka to jest nie wszystko !!