Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka.

jak mam go odzyskać

Polecane posty

Gość lalka.

czy odzyskanie faceta po latach to możliwe???????

Gość radziotadzio
szczerze malo prawdopodobne

You said we, Were meant to be, Now this obsession is killing me. Until I have, A heart attack, I'll keep on trying to win you back. Ale czy jest sens?

Gość lalka.
napisze dokładniej poznałam go 4 lata temu ...już 4 lata mineły masakra Rozkochałam go w sobie i nawzajem ,w jego osobie czułam się bosko swiat mi wirował było cudnie nie mogłam jesc spac byłam szczesliwa czułam że żyję . I co.... wszystko zepsułam dla niego żuciłam faceta z którym byłam już 7 lat mamy dziecko (nieukładało nam się niebyłam przy nim szczęsliwa)i niepotrafiłam przełamac tego kroku ,jak muj się otym dowiedział to sie opamiętał i zaczął biegac kołomnie i skakac że będziejuż dobrze zebym tylko wróciła że mamy dziecko i co i wróciłam głupia zostawiłam tego chłopaka który cierpiał a teraz żałuje

Gość lalka.
bo w tym moim długim zwiazku nic sie niezmieniło i wszystko popsułam mineły 4 lata a ja nadal o nim mysle

Gość lalka.
spotkałam go ostatnio na ulicy i wszystko mi wróciło wszystkie wspomnienia uśmiechał się ale nie miałam odwagi zagadac do niego

Gość lalka.
i co mi doradzicie??????????

I ty myślisz ze on będzie czekał aż mu rzucisz marne ochłapy tego co zostało? Chyba by był idiotą!

Gość radziotadzio
wybralas swiadomie wiec w czym problem mecz sie dalej

Gość gość
Jak zostawił mnie chłopak świat się zawalił. To była jakaś masakra. Wiedziałam że nie jestem w stanie już pokochać innego. Skorzystałam z opcji można powiedzieć ostatecznej – rytuału na Jego powrót ze strony http://urok-milosny.pl . Nie wierzylam zbytnio w powodzenie, ale się zdecydowałam. I się powiodło. Wrócił, znowu jesteśmy w sobie zakochani i żyjemy sobie świetnie. Wybaczylam mu to że mnie zostawił, a on traktuje mnie jak księżniczkę.