Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angela 1992_2012

problem z seksem z facetem

Polecane posty

Gość Angela 1992_2012

otóż mój facet jest strasznie duży ma 198 i waży 115 kg i nie może zrozumieć że podczas seksu mnie po prostu przegniata , wszystko mnie boli i jestem cała posiniaczona i potem się wkurza że mi nigdy nic nie pasuje i nawet seks z nim mi nie sprawia przyjemności , jak mam mu to wytłumaczyć próbowałam mu w ten sposób powiedzieć to nie rozumie zrobił awanturę w ogóle to typ że wszystko musi być po jego myśli

Gość mastes
a kogo to obchodzi

Gość Angela 1992_2012
Dotego ma duzego i jak chlapnie mnie tym kutasem po twarzy to aż mam pizdy pod oczyma

Gość Angela 1992_2012
jak Cię nie obchodzi to proszę nie pisz ja potrzebuje jakiejś konkretnej rady z góry dzięki

Gość Angela 1992_2012
i przestań się podszywać

Gość Angela 1992_2012
Mnie interesuje kazda odpowiedz i niepodszywaj sie pode mnie

Gość 7t7t7t
powinnaś go zostawić

Powiedz mu, żeby się podpierał rękami, a nie obarczał Cię całym ciężarem swojego wielkiego ciała! Trudno, żebyś miała wielką przyjemność, skoro ledwo dech łapiesz. No, chyba, że dla Tego ukochanego nie ma różnicy, czy tchu Ci brakuje z rozkoszy, czy z braku powietrza. Trzeba to ustalić;)

Gość wesoly jasiu
"Dotego ma duzego i jak chlapnie mnie tym kutasem po twarzy to aż mam pi**y pod oczyma" o kurwa masz piwo za ten wpis podszywie :D:D

Gość Angela 1992_2012
mówiłam mu ale chyba do niego to nie dociera proponowałam zmianę proponowałam ale on nie wiem dlaczego uważa że to facet powinien być na górze że to jest poniżające nie wiem serio jak go do tego przekonać mam już dość taki seks naprawdę mnie męczy ja mam 169 i ważę 52 kg więc wyobraźcie sobie jaki on jest dla mnie ciężki

Gość 789kghm
a jakiej ty rady oczekujesz koles nie chce sie bzykac inaczej to nie powinnas z nim sie pieprzyc zmienilby zdanie

Gość Durcia
Autorka tematu to straszna malkontentka! Ciesz się że facet jest NORMALNY, wysoki i męski, a nie kurdupel z żałosnym wzrostem i małymi stopami!! Sex z kurduplem poniżej 170 cm to dopiero jest masakra, ŻADNEJ siły z jego strony, żadnej przyjemności, wszystko laska musi za niego robić, po prostu DNO !!!! Wysocy są stworzeni do sexu, niscy do samotności :)

Gość Angela 1992_2012
po pierwsze nie puszczam się do Durcia może i są męscy itp ale on akurat wkłada w to za dużo siły nie wiesz chyba co mówisz i nie wiem czy było by ci przyjemnie gdybyś była praktycznie bez ruchu a po wszystkim wszystko by cie bolało

Gość mastes
trzeba bylo nie brac takiej orki do wyra rozjebie cie jak 70letnia dziwke

Gość Durcia
Mylisz się autorko. Teraz współczesne młode laski są często wysokie, mają duże stopy, są silne i LUBIĄ jak facet tak je posuwa że zaboli, a nie dyma jak ciota. A nie oszukujmy się - kurdupel co nie ma 170 cm siły nie ma i za dobrze nie wydyma...

Gość Angela 1992_2012
boże przepraszam wiem że mi doradzacie i dziękuje ale z tą orką po prostu mnie rozwalił hahaha

Gość Angela 1992_2012
no dobrze może i fajnie ale nie do przesady a ja naprawdę nie przesadzam ja jestem cała w siniakach i wszystko mnie boli to raczej nie jest fajne jak Ci się zdaje

Gość Durcia
Ja bym wolała mieć całe ciało w siniakach, niż żeby kurdupel mnie posuwał :( Sama jestem Twojego wzrostu (169 cm) i muszę mieć faceta minimum 10 cm wyższego!! Muszę go czuć i musi mnie zaboleć wewnątrz, przynajmniej wiem że dobrze to robi, a nie jak ciota :)

Gość Angela 1992_2012
mam najwyraźniej inne poglądy ja też nie lubię niskich i lubie jego wzrost ale jego zachowania nie lubie wręcz mnie przeraża

Gość mastes
kurwa to wezcie mnie i wszyscy bedziemy zadowoleni

Gość Angela 1992_2012
a ty nie wyglądasz jak ''orka'' hahaha ??

Gość Durcia
Każda szanująca się młoda laska nie ma prawa nawet splunąć na kolesia poniżej 170 cm. Jak jakąś pociąga takie gówno, to powinna do psychiatry iść. Dla takiego konusa to karlice tylko powinny być dostępne!! Takie jest moje zdanie

Gość Angela 1992_2012
w pewnym sensie się z tobą zgadzam ja też nie lubię niskich i mi mój pod tym względem odpowiada tylko seks z nim po prostu nie sprawia mi przyjemność ponieważ jak już pisałam wszystko mnie boli

Gość mastes
jak zajebisty kolo 190cm i 90kg czyli ani orka ani jakis pierdolony krasnal ogrodowy w sam raz

Gość Angela 1992_2012
no ale przecież też jesteś wysoki to nic by się nie zmieniło żadna zamiana praktycznie tak samo

Gość mastes
no ale ten twoj tucznik jest 25kg ciezszy to chyba roznica jest daj nr wyprowadze cie ze swiata tego mutanta

Gość Angela 1992_2012
nie mogę bo mój '' mutant'' by mnie chyba zabił

Gość mastes
o zesz ty a zeby tak zasnal na tobie nastepnym razem jak sie pieprzyc bedziecie wtedy sobie o mnie przypomnij

Gość Angela 1992_2012
hahaha o kurde jak miło dziękuje za życzenia on i tak by się już wściekł o to że teraz z Tobą pisze

Gość mastes
grube to zazdrosne to daj nr nie dowie sie ze piszemy a jak sie dowie to uciekaj taki tucznik cie nie dogoni no chyba ze bedzie mial z gorki no ale wtedy to szybko sie nie zatrzyma hyhy