Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie dziecka partnerki

Nie lubie synka swojej kobiety!!!

Polecane posty

Gość nie lubie dziecka partnerki

Nie lubie synka swojej kobiety!!! Po prostu nie lubie. Moja partnerka ma na to dziecko 750 zlotych alimentow ale uparla sie by dziecko zachowac przy sobie, ja bym byl za tym zeby oddala swojego syna albo do swojego bylego albo do swoich rodzicow. Ogolnie i tak dzieciak najbardziej uwielbia byc u dziadkow ktorzy rozpuscili go jak dziadowski bicz. Mam tego dokladnie dosyc. Ostatnio rodzice mojej przyszli do nas oczywiscie z prezentami dla dziecka, ja stanowczo powiedzialem ze nie zycze sobie by on dostawal od nich jakiekolwiek prezenty i zeby byl to ostatni raz a dzisiaj przyszedl od nich z nowymi komiksami, butami, itp. Jakos nie umiem porozumiec sie z tym dzieckiem, nie dam rady. Zastanawiam sie czy wogole nie zerwac zareczyn w takiej sytuacji i daty naszego slubu.

Gość stara mężatka
zostaw te kobietę w spokoju

Jak decydujesz sie na slub musisz liczyc sie tez z jej dzieckiem! Jak mozesz pisac by matka oddala dziecko do dziadkow lub do bylego .. przeciez to jest jej dziecko i kocha je nad zycie!! Cieszylbys sie jakby Ciebie oddali?? A dziadkowie jak chca dawac prezenty to co w tym zlego? to nie dla ciebie po drugie nie twoj syn bys decydowal.. uwazal ze ostatnie zdanie w tej sytuacja ma matka ! inny by sie cieszyl ..czy wolalbys by dziecko bylo piatym kolem wozu i cierpialo przez wszystkich bo ty go nie lubisz?? to jest poprostu zalosne! Lepiej zerwij zareczyny i powiedz jak sytuacja wyglada bo ten zwiazek tak czy siak dlugo by nie potrwal! z twoim punktem widzenia!

Jeśli dziadkowie tak się zachowują to tylko powód do radości, że zaakceptowali dziecko Twojej partnerki. A Ty się po prostu wstydź, decydując się na ten związek myślę, że wiedziałeś iż ma dziecko. Daj lepiej spokój tej dziewczynie, takiego kwiatu jak Ty to pół światu, a Ona znajdzie sobie jeszcze kogoś, kto pokocha Ją z całym bagażem, który wniesie do związku. Dziecka nie ma się, a później Go wyrzuca, dziecko jest na całe życie. Co to znaczy, że wolałbyś żeby Go oddała? A może najpierw zastanów się co by wolała matka dziecka? Mam tylko nadzieję, że nie ogłupiła się w tej miłości na tyle, by posłuchać Ciebie.

Aha, poprawka, tak czy siak. czy dziadkowi z Twojej czy partnerki strony, to ich sprawa czy kupują prezenty czy nie, oby tylko w wychowanie się nie wtrącali. I to są Jej rodzice, co to znaczy nie życzę sobie żeby kupowali?? a może oni sobie nie życzą takiego partnera dla córki? i co z tym fantem zrobić?

Gość slubkalubka
ja Cie rozumiem, dzieciaki rozpieszczone moga bardzo wkurzac.ale jakie sa relacje w waszym zwiazku? bedziesz pelnil role ojca? moze warto byloby postawic pewne twarde reguly i oczekiwania? rozumiem, ze dziecko jest bardzo waazne dla matki, ale Ty tez. wiec musicie sie dogadac. jesli tego nie zrobicie to albo zaakceptuj takie zycie, albo zrezygnuj.