Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona2321321312

Coś mnie boli ,ale nie wiem co :(.

Polecane posty

Gość ona2321321312

coś w szczęce jakby.. byłam u 2 stomatologów i oni twierdzą ,ze to nie zęby. zasugerowali mi ,ze to moze być zapalenie nerwu . byłam u neurologa i on stwierdził ,ze zapalenie nerwu trwa maksymalnie do 2 minut i pojawia sie u starszych osob głownie,a mnie to boli jakieś 30 min i przestaje :( już nie wiem co mam robić ,ale jestem załamana :( bo ból jest naprawde silny pojawia sie nagle bez przyczyny , trwaz jakies poł godziny... i sam przestaje ... ale tak jest jakies 2 ,3 razy dziennie i generalnie coraz cześciej :(((.

Gość mądrejajo
a robiłaś prześwietlenie panoramiczne?

Gość ona2321321312
robiłam .. nic mi tam niepokojacego nie wyszło :(

Gość mądrejajo
to może tomografię głowy zrób. jak coś tam masz to tomograf ia to znajdzie. A jak nie to muszą być nerwobóle.

Gość ona2321321312
i już nie wiem do jakiego lekarza mam isc ,ale jestem troche załamana..

Gość ona2321321312
zrobie jesli to może być tylko przyczyna.. może i nerwobóle? ale takie silne? i trwajace 30 minut ?

Gość mądrejajo
przypomniało mi się, że moja koleżanka miała takie bóle i to było coś z nerwem i na pewno nie trwało 2 minuty. Ten nerw jej w końcu usunęli ale to się wiąże z martwym zębem niestety, który będzie ciemnieć.

Gość mądrejajo
tylko to było ponad 20 lat temu. może teraz są lepsze metody leczenia takich schorzeń. może nie trzeba usuwać od razu neru... ale tomografię i tak bym zrobiła. to najszybszy sposób na rozpoznanie czegoś poważnego.