Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WPięciuSmakach

Brakuje mi przyjaciółki

Polecane posty

Gość WPięciuSmakach

Cześć, mam 20 lat i od października mieszkam we Wrocławiu. Nie potrafię się tu zaaklimatyzować. Mam co prawda chłopaka, ale brakuje mi przyjaciółki, z którą mogłabym spędzać czas, wyjść gdzieś, pogadać, wyżalić się. Czasami, kiedy jestem ze swoim chłopakiem to mi wystarcza, bo poświęcam mu wtedy czas, ale w niektóre dni, jak na przykład dzisiaj przybija mnie fakt, że nie mam przyjaciółki. Mam koleżanki na studiach, ale każda ma swoje życie i to nie są żadne przyjaźnie. Nie wiem, co z tym zrobić, bo czasem mnie do cholernie przybija.

Gość poliojijia
mam taki sam problem mieszkam we wro od 20 la ale nie mam tu nikogo oprócz chłopaka

Gość Ale masz problem!
odkąd skończyłam 14lat nie ma przyjacółek i żyję! Kto to jest przyjaciółka? To osoba wyjątkowa na której można polegać w tzw. biedzie Nie ma takich osób w śród kobiet -chyba że jesteś brzydka i żadna niczego ci nie zazdrości wtedy przepraszam myliłam się i powodzenia życzę!

Gość poliojijia
tak masz racjie ale czasem potrzeba kogos zkims mozna pogadac kto ulzy ci w smutkach jak nie masz takiej potrzeby to twój problem

Gość potkowa
jak by co mo e- mail kot-aga@wp.pl pisz na priv

Gość Ale masz problem!
Ja mam dziecko a sąsiadka za ścianą ma dziecko w tym samym wieku i nawet się nie znamy zamieniłyśmy w życiu kilka słów i przypadkiem raz czy dwa rozmawiałyśmy dłużej niż 30min. Mogłybyśmy sie przyjaźnić,przecież coś nas łączy no nie? -no więc jest to trudniejsze niż sie wydaje bo przyjacółka to tak jak pisalam wyżej - a tutaj wchodzi jednak masa róznych negatywnych uczuć jakimi ona może mnie darzyć Czyli mierzy mnie swoja miarką i ma problem jakiś zapewne Ja go nie mam akceptuje w pełni jej problemy i nie robię dramatu Jestem osobą która w życiu dogada się z każdym facetem bo oni maja bezstresowy stosunek do życia ale baby mnie poprostu wykańczają psychicznie. Okna umylam dopiero po świętach bo wolałam córkę zabrać w góry na kilka dni i mam w nosie co sobie ktoś o mnie pomyśli,ale czy taka jak ja mogłaby miec przyjaciółkę -Mam! -Jest to osoba która rzadko widuję ale mogę na nią liczyć!

Gość Ale masz problem!
Ja mam dziecko a sąsiadka za ścianą ma dziecko w tym samym wieku i nawet się nie znamy zamieniłyśmy w życiu kilka słów i przypadkiem raz czy dwa rozmawiałyśmy dłużej niż 30min. Mogłybyśmy sie przyjaźnić,przecież coś nas łączy no nie? -no więc jest to trudniejsze niż sie wydaje bo przyjacółka to tak jak pisalam wyżej - a tutaj wchodzi jednak masa róznych negatywnych uczuć jakimi ona może mnie darzyć Czyli mierzy mnie swoja miarką i ma problem jakiś zapewne Ja go nie mam akceptuje w pełni jej problemy i nie robię dramatu Jestem osobą która w życiu dogada się z każdym facetem bo oni maja bezstresowy stosunek do życia ale baby mnie poprostu wykańczają psychicznie. Okna umylam dopiero po świętach bo wolałam córkę zabrać w góry na kilka dni i mam w nosie co sobie ktoś o mnie pomyśli,ale czy taka jak ja mogłaby miec przyjaciółkę -Mam! -Jest to osoba która rzadko widuję ale mogę na nią liczyć!

Gość Ale masz problem!
Osoba która pomogła mi kiedyś bardzo!

Gość Ale masz problem!
Nie wiem czy ona mnie uważa za przyjaciółkę ale ja ją tak i jak bym wygała szóstkę w totka to ona staje na równi z moją rodziną czyli kolejna do podziału))))