Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanSerce

zauważyliście, że z obcokrajowcami wiążą się głównie Polki z patologicznych

Polecane posty

rodzin? to zawsze wygląda tak, że ojciec pił, bił, w szkole prymusem się nie było, pracy się nie dostało, chodziło się z podobnymi patologami z blokowiska a potem jak taką przygarnie jakiś obcokrajowiec który się myje, nie pije i nie bije to taka już jest w siódmym niebie i głosi na kafe jacy to obcokrajowcy są lepsi od Polaków 🖐️

Gość wrażliwy chłopaczekk
poprostu brak ciepła i to wszystko 🖐️

Gość przewodnik turystów
hehe cos w tym jest, z murzynami zawsze widuje brzydkie blondyndki, z odrostami, zaniedbane, o ptasich twarzach (mozdzkach pewnie tez) zwykle grube albo z nadwaga, takie ktore maja ochote rodzic, prać gacie i zadnych ambicji

Gość przewodnik turystów
natomiast z arabami i turkami oraz hindusami wiaza sie zahukane, niesmiale, niepewne siebie szare myszki, najczesciej niskie, bo przeciez pakistanczyk tez ma z 160cm, wiec niskie brzydkie i niesmiale wiaza sie z takimi a tluste blodnyny glupie ale pewne siebie z murzynami

Gość przewodnik turystów
a jeszcze "latynosi" a raczej hiszpania,portugalia, wlochy, grecja... wiaza sie z nimi cichodajki liczace na namietnego kochanka, raczej ladne ale puste i tępawe sie wiaza z takimi, dla nich liczy sie w zasadzie tylko seks, pranie gaci facetowi, gotowanie, popisanie sie przed znajomymi...

Gość utkanazmarzen24
odwal się! mam męża nigeryjczyka, w mojej rodzinie nigdy nie było patologii, jestem blondynką,mam niebieskie oczy, nie mam odrostów, jestem zadbana i ponoć ładna. Nic nie poradze że polacy ze swoimi przykrótkimi penisami i nie do końca lotnymi umysłami nie są w stanie wiele zdziałac:)

Gość utkanazmarzen24
widać,że jakaś laska kopnęła cię w tą wołową d upę i teraz lamentujesz jak baba na forum:). Ach, gdzie ci mężczyźni

Gość a ja i tak jestem les :)
-Murzyni nie startują do ciemnowłosych, bo wydają im sie niedostepne, blodnynki uchodza za sympatyczne,miłe, naiwne i łatwe. ;) - hindusi i tamte inne startują do kazdej, dla nich priorytet to kasa i paszport, ale jesli masz 180 cm to raczej sie nie odważą - włosi - nie wiem wszyscy których znam to im wali z gęby nieprzyjemny zapach nie lubie poludniowców, a polnocni to psychole, najlepsi sa Polacy :)

Gość robiłam w empiku dawnoo i
temat słabo się rozwija jak na provo :classic_cool:

Gość chloe t.
hej, ja lubie latynosow, Żydow i murzynow, Polacy nie sa fajni

zreszta mam to w ipu, ja wole kobiety, najlepsze laski...Polki, Francuski ładne ale mają wybujałe ego nie znają jezyków obcych,ale moglabym taką na chwile, Brytyjke bym chciała chociaz... Brytyjke albo Włoszke, bo hiszpanke to nie, a wy jakie laski byscie chciały/?

Gość utkanazmarzen24
Autorze...żal mi Cię:)

Gość utkanazmarzen24
Jestem hetero,ale muszę przyznać,że hinduski to przepiękne kobiety:)

Gość robiłam w empiku dawnoo i
miałam trójkącik z ex i jego kumplem (namówili mnie) i z innym ex i laską z agencji i powiem ... hmmmm miło wspominam

Hinduski...hmm nie znam żadnej osobiscie, ale to co są na filmach to ładne, tylko wiadomo do filmu na ogol daje sie ładne, wyjątek to Polska, gdzie za piękną uchodzi Agata Buzek :O

spotkałem w życiu wiele takich Polek za granicą i charakterystyczne jest to że one nie są w stanie zrozumieć, że ktoś może znać perfekt język i pracować umysłowo w obcym kraju - mają jakąś blokadę i nie dociera to do nich :D nic dziwnego, że ślub z hindusem, arabem czy angielskim nieudacznikiem to dla nich awans społeczny

Gość hjkhaegggwg
przewodniku turystow,powiem,ze cos jest w tym co napisales grube blondynki z czarnymi,takie polaczenie widuje dosc czesto ja mam Polaka i nie zamienilabym na zadnego innego.

Gość Kkjnhjd
Ty glupi huju! Ja bym miala byc z jakims Polaczkiem, brudasem, kurwiarzem itp? Sory, ale tylko takie patologie spotykalam w Polsce i z Polski.

Gość troche prawdy jest
Znam mnóstwo par mieszanych i o ile Polki z ciapatymi to jeszcze jakoś wyglądają to te z murzynami to jakieś pasztety! I oni lecą na wszystko a potem zostawiają z bachorem. Aha..i panie zaliczajace Turków do Europejczykow, czy Albancow do rasy typowo białej też są naiwne jak cholera.

Gość charmsy po nocach
"to zawsze wygląda tak, że ojciec , bił, w szkole prymusem się nie było, pracy się nie dostało, chodziło się z podobnymi patologami z blokowiska a potem jak taką przygarniejakiś obcokrajowiec który się myje, nie pije i nie bije to taka już jest w siódmym niebie i głosi na kafe jacy to obcokrajowcy są lepsi od Polaków" Po pierwsze jakże inteligentne i poparte statystykami stwierdzenie : "to zawsze wygląda tak..." . Normalnie mądrością bije po oczach :) Po drugie lubię takie obserwacje jakiegoś frustrata który gdzieś kiedyś poznał jakieś Polki i one były takie czy owakie. Przyjmij do główki swej autorze że Polska to jedna wielka patologia. Oczekujesz że ludzie w niej wychowani będą emanowac kulturą i mądrością tylko? Ty jestes najlepszym prykladem ze tak nie jest. Nie oczekuj tego od innych...

Gość mamma miaaaaaa
Widac, ze autor tematu jest zakompleksionym panem. Bo jakze inaczej wypisywalby te wszystkie bzdury, jednoczesnie wtracajac sie w czyjes zycie prywatne? Co do mnie, mam meza Hindusa, ktory ma 190 cm ( widzisz, nie wszyscy w Indiach sa niscy). Nie mam odrostow, nie mam nadwagi, jestem atrakcyjna kobieta, dbam o siebie, jestem po studiach wyzszych, mam nadzieje, ze wkrotce z doktoratem :) nie pochodze z patologicznej rodziny, nikt mnie w dziecinstwie nie bil, ani nikt w moej rodzinie nie pije alkholu. Przykro mi autorze, ze twoje jakze blyskotliwe nocne zlote mysli nie pasuja do mojego wizerunku.

Gość mamma miaaaaaa
czasami owijam jego zgniło zieloną pałencje sałatą i wyobrażam sobie że to ogórek konserwowy :)

Gość Kkjnhjd
Haha taaa... Kazda Polka zwiazana z obcokrajowcem to malo inteligentna, brzydka istota! Skad ty sie urwales? Polacy maja bardzo duze wymagania co do partnerek, wprost przeciwne do ich mozliwosci, wymagaja nie wiadomo czego a sami oferuja np. niedbalosc o higiene. Wiec jesli nie mozna ulozyc sobie zycia z Polakami to znaczy, ze cos musi byc z nimi nie tak?? Mozliwosci finansowe Polakow stoja zwykle na niskim poziomie, wiekszosc z nich to jacys budowlancy itp., nie uwazam, ze to zla praca, ale pieniedzy z tego nie ma. Co do znajomosci perfekt jezyka - akcentu nie oszukasz....

Gość mamma miaaaaaa
Zielona palencje? LOL nie wiedzialam, ze hindusi maja kolor zielony. Widac jednak, ze moj podszyw ma w glowce zielone paly, nie bede wiec przeszkadzac w jego/jej fantazjach seksualnych :P

Gość dsaadawda
przewodnik turystów hah jakie trafne :) mam dwie koleżanki jedna rodzi dzieci murzynowi druga arabowi. Ta od murzyna jest identyczna jak opisałeś ta od araba też :) Gratuluję spostrzegawczości ;)

Gość vbnjkmhh
Zabawne jak polscy "maczo" probuja podbudowac sobie swoje wlasne ego poprzez obrazanie Polek zwiazanych z obcokrajowcami. Ulzylo wam polscy przystojni maczo? jak nie, to proponuje jeszcze jedno piweczko albo kieliszeczek vodeczki, zwalenie sobie konia, wyczyszczenie sobie paznokci i koniecznie upranie smierdzacych skarpet na jutro, oraz pojscie spac :)

Gość vbnjkmhh
a teraz spadam wyprać spocone gacie mojemu ukochanemu Salomonowi Mgebe z Kinszasy 🖐️

Gość polaki pustaki
:D🖐️

Gość autor ma racje
:)