Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaja2222

ide na rozmoiwe kwalifikacyjna..

Polecane posty

Gość jajaja2222

do jakiejs firmy telekomunikacyjnej jako przedstawiciel handlowy. w ogloszeniu pisalo ze wynagrodzenie to podstawa + prowizja. zastanawiam sie jakie obowazki ma przedstawiciel handlowy?

Gość napewno pozyskiwanie
nowych klientów głównie i utrzymywani z nimi relacji handlowych a także opieka nad już istniejącymi praca w terenie na wyjazdach ale prowizja to sa najlepsze zarobki:)

Gość Telemarkeeeteeerkaaa
Czy ta rozmowa jest moze w Plocku? :) wszystko zalezy od tego jaka to telekomunikacja, ale raczej pozyskiwac klienta nie bedziesz musial ani utrzymac z nimi pozniej zadnych klientow. Twoja praca bedzie polegala na dowozeniu umow do klientow umowionych wczesniej przez telemarketerow, czesto jednak trzeba dobrze zagadac, przekonac, wytlumaczyc jeszcze raz bo klienci po rozmowie telefoniczniej rzadko sa w 100% przekonani.

Gość Omg...
Przedstawiciel handlowy...bedziesz jeździć cały czas po klientach i wciskać im oferty...masakra też kiedyś bylam na takiej rozmowie kwalifikacyjnej i jak się dowiedziałam co bede musiała robić jak sobie wyobraziłam tluc się autobusami w zimie po mieście to mi się odechcialo

Gość Telemarkeeeteeerkaaa
Tluc sie autobusami? Przedstawiciel bez samochodu? :)))

Gość mjkj
nie nie do plocka;p jestem z podkarpackiego, jak wroce to napisze o co tam chodzi;p

Gość jyhbgjhb
to zależy jaki przedstawiciel ja tez mialam isc na rozmowe ale zrezygnowalam bo poczytalam w necie i sie okazalo, ze beda nas wywozic za miasto (oczywiscie skladka na paliwo :D) i bedziemy chodzić po jakiś wioskach i namawiać starych dziadków i wkręcać im kity

Gość rtrtrtuyuy
o matko ty jestes taka glupia czy tylko taka udajesz? kazdy wie, ze PH musi lazic po ludziach, taki akwizytor i wciskac im jakies goowna, klamac ze takie super i ze koniecznie trzeba to kupic. po prostu NACIĄGASZ NA KASĘ, TYLE

Gość Sikoreczka z pudełeczka
ja kiedys poszlam na rozmowę , którą z posrod chyba 20 ludzi wygrałam jeszcze z 5 osobami, i co sie okazalo , szef w garniturze kazal nam przyjsc nastepnego dnia na szkolenie do biura, no wiec wiadomo elegancko sie ubralismy, dziewczyny szpilki chlopcy marynarki, no i stwierdzili ze wsiadamy w samochod i zabieraja nas na miejsce szkolenia ( nie płatnego) czyli......... .... pod jakis supermarket na stoisko z kosmetykami stac pod sklepem 10 godzin i wciskac ludziom probki kosmetykow. Chyba nie musze dodawac ze nie pojechalam.

Gość jajaja2222
i bylam, okazalo sie ze to jest poprostu telemarketer.. i stwierdzilam ze niew chce tam pracowac