Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELPPPPPPPPPPPPP

Dostałam własnie takiego emaila. Co to jest?

Polecane posty

Gość HELPPPPPPPPPPPPP

Witaj Drogi, Jak się masz nadzieję, że dobrze, jestem tutaj szuka poważnego człowieka do przyjaźni nazywam MIRAN.i jestem bardzo kochający i troskliwy dziewczyna ze świetlaną przyszłość, kocham cię poznać lepiej, uważam, że możemy przejść od usłyszeć, powiem Ci więcej o mnie, kiedy usłyszałem od Ciebie, pamiętaj, że kolor nie ma znaczenia, co najważniejsze jest miłość, i jak będzie można się ze mną skontaktować za pomocą tego adresu e-mail (miranfrank29@yahoo.com), abyśmy mogli kontynuować stamtąd będę czekać, aby usłyszeć od ciebie Hello dear, how are you,hope fine,am here looking for a serious man for friendship my name MIRAN.i am a very loving and caring girl with bright future, i love to know you better, i believe we can proceed from hear, i will tell you more about me when i heard from you, remember that color does not matter what matters most is love, i will like you to contact me with this email address (miranfrank29@yahoo.com) so that we can continue from there i will be waiting to hear from you ????????? :D

Gość ghhfjghjhgj
takie maile przychodzą głownie z afryki, tez kilka razy dostałam... wyszkują adresy na forach ,czatach ,anonsach i wysylaja cos takiego by złapać idiotke ktora sie zakocha albo napaleńców. Potem z wielkiej milosci wyslesz im kase ,albo zaprosisz do siebie ,a oni..chcą dostać sie do europy sprawdz nagłowki wiadomosci, tam powinien byc gdzies adres IP skąd to przyszlo, zaloze sie ze Nigeria, Senegal, Kamerun albo inny kraj w srodkowej afryce 🖐️

Też dostawałam. Masz czasem poczte na o2? Albo konto na jakimś serwisie z o2? Ja dostałam takiego maila jak miałam tylko maila na kafe zarejestrowanego. Plus jeszcze automatycznie założono mi konto na sextvczymś tam... Niektóre serwisy sprzedają bazy mailowe gdzies dalej

Gość HELPPPPPPPPPPPPP
tak na o2 mam :) sprawdziłam i faktycznie w wyszukiwarce pokazuje ze to adres z Senegalu :D Na Gmailu tez czasem głupoty przychodzą ale glownie gry hazardowe