Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrissu26

Opłaty za prąd gaz i wodę. Może ktoś z Was wie ?

Polecane posty

Gość chrissu26

witam Mam pytanie do WAS, czy orientujecie sie ile płacimy za 1 m3 wody zimnej, 1 m3 wody ciepłej, ile za gaz za jednostkę ? mieszkam w warszawie na mokotowie, wiem tylko że za prąd płacę 0.50 gr za 1 kWG. Znacie stawki co do gazu czy wody, wody niemam wliczonej w czynsz i obawiam sie wysokich rachunków. pomóżcie jeżeli wiecie ile to wszystko kosztuje żebym mógł sobie teraz wstępnie policzyć ile zużyłem do tej pory i za ile.

Gość nie ogarniam takich kobiett
ty jestes jakis ulomny? placisz i nie wiesz ile za co? PS co to 1kWG? moze kWh?

Gość stara baba i moze
stawki za gaz dostajesz z rozliczeniem/rachunkami . jesli ich nie masz to zawsze mozna do dostawcy gazu zadzwonic;) tak jak do wodociągów - wysokosc opłat za niektóre media moze sie znaczaco róznic w zależnosci od miejsca zamieszkania i dostawcy tych mediów - ja mieszkam we wrocku i mam na bank inne stawki;) mozesz tez zajrzec do sasiada/ sasiadki - moze sa zorientowani.

Gość chrissu26
wynajmuje kawalerke. to pierwszy miesiąc jeszcze rachunki mi nie przyszły bo jest połowa miesiąca przeciez. znacie te stawki czy nie znacie

Gość stara baba i moze
myslę, że zadawanie takiego pytania na ogolnopolskim 9 i nie tylko ;0 ) forum mija się z celem - szukaj danych blizej siebie - moze na jakims forum warszawa - mokotów;)

Gość stara baba i moze
nie, nie znamy stawek na warszawskim mokotowie:P

Gość chrissu26
zadzwonie do tych z wodociągów i tyle. dziekuje :)