Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozaikaaa

Prosze kobiety o porade!!! bardzo pilne!!!

Polecane posty

Gość Mozaikaaa

Witam. mam pewien problem , niestety bardzo malo o tym pisze na internetowych forach , wiec mam nadzieje ze ktos udzieli mi turaj porady. Wczesniej odstwilam tabletki , okres mi sie spoznial wiec musialam wziasc luteine na wywolanie. Dostalam po luteinie brazowego plamienia i wlasnie w tym dniu wzielam pierwsza tabletke anty. Ale jak wzielam tabletke tak plamienia zniknelo , doslownie w pare godzin. Tabletki kontynuowalam nadal do konca , dzisiaj jest 5 dzien przerwy a krwawienia z odstawienia nie ma. zastanwiam sie czy ten cykl byl zabezpieczony poniewaz wzielam tabletke w dniu brazowego plamienia bo myslalam ze to okres . dodam tylko , że w polowie cykly OKROPNIE bolaly mnie piersi (brodawki) i mialam silne skurcze podbrzusza. Czy moglaby by byc to ciaza? bylam u lekarza kilka dni temu , stwierdzil ze ciaze wywnioskowac to za szybko i okres powinien przyjsc w czasie 7 dniowej przerwy.Lecz go nie ma... Czy ktoras z Was miala podobny problem ? P.S. przepraszam za tak dluga wiadomosc. z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak się bzykasz to co miesiąc jest prawdopodobieństwo, że będziesz w ciąży. Tak czy siak żadne zabezpieczenie nie daje 100 % pewności, więc jeżeli masz wątpliwości to zrób sobie test ciążowy. Jak przez forum chcesz się tego dowiedzieć? Przecież my nie jesteśmy jasnowidzami czy masz tam coś w brzuchu czy nie. Jest to prawdopodobne i tyle

Gość Mozaikaaa
JA NIE OCZEKUJE CHAMSKICH ODPOWIEDZI TYLKO KULTURALNEJ PORADY ! JAK TEGO NIE UMIESZ DOKONAC TO .... lepiej nie pisz.

to było chamskie? Dziecko przeczytaj jeszcze raz i przestań szczekać, bo jak chcesz po chamsku to mogę zacząć

Gość Mozaikaaa
prosze bardzo. widac nie jestes na tyle wyksztalcona osoba by sie kulturalnie zachowac. Lepiej nie "szczekaj" , bo masz do czynienia z funcjonariuszem policji wiec... zamilcz ;-) jedno slowo i siedzisz cicho

kurwa nie mogę, to czekam na ciebie, już daję ręce do góry hahahaha hahahaha hahahahaha hahahahahahahaha hahahahhaha nie mogę hahaha haha ha

Gość Mozaikaaa
wiesz co ... nie bede tracic czasu na rozmowe z toba , bo poprostu nie mam ochoty na dyskusje z osoba ktora nie ma za grosz inteligencji :) ZA GROSZ.