Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stuknięty Apostata

seks po 70-tce

Polecane posty

Znaleziono mnie rok temu na NK wklejono fotki tutaj oraz takie ochydności przesłano całej mojej rodzinie.Rozdzwoniły sie telefony.Delikwent podał na łamach cafe moje dane osobowe.I co miałem mieć z tego ubaw??I właśnie ten horror dla nich od ub.roku sie zaczął.

jeśli jesteś tym kim mysle że jesteś to moje mniemanie o tobie się nie zmieni ...

nie wierzę Ci i raczej żadnym swoim staraniem i tłumaczeniem mnie do tego nie przekonasz bym uwierzyła, o ile jestes tym o kim myslę

Oczywiście traktować poważnie nie ma co? jak cała rodzina była na fotkach w cafe.Ciekaw jestem jak byś Ty sie zachowała jakby takie coś u Ciebie było.Żartowałabyś razem z przestepcami ,tak???

Gość Po co ci to wszystko?
Rozdrapywać stare rany

heh, i chcesz mi powiedziec że wszystko co ludzie o tobie twierdza to kłamstawa ? A Ty jesteś skrzywdzony przez los? Rozumiem, jeśli tak się stało to też bym się czuła urażona, ale czy twoje zachowanie jest w porządku byś miał prawo do wybielania swojej osoby ?

rob sobie co chcesz, dopóki mnie to nie dotknie w znaczący sposób a to Ci się nie udało i nie uda 🖐️