Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stuknięty Apostata

seks po 70-tce

Polecane posty

Gość MegaIdiotyzmy
stary zjeb

Gość MegaIdiotyzmy
takie jak twoje

Gość miałes iść wieczorem
do znajomych

Gość dlaczego nie idziesz
na hymm tylko siedzisz taki samiutki?

Gość Duch Desznik i Koliber
Bardzo latwo was rozpracowac :D

Gość Duch Desznik i Koliber
20.04.2012] 21:53 [zgłoś do usunięcia] Stuknięty Apostata Tępo pało.Tutaj są znajomi tylko na innym dziale.Zainteresowany nigdy sie nie dowie ,za malutki móżdzek ma na forum o2 :D

Gość karminadeI
Słownik 1. Alkohol - kosmetyk zażywany doustnie. Zażyty w odpowiedniej dawce powoduje zdecydowana poprawę urody otoczenia. 2. Apatia - stosunek do stosunku po stosunku 3. Bałagan - przestrzeń zaaranżowana alternatywnie 4. Ból głowy - szeroko stosowana przez kobiety metoda antykoncepcji 5. Ciąża - inaczej zemsta dyrygenta - nie chciała grac na flecie, to musi dźwigać bęben 6. Czat - program konwersacyjny, w którym 40-letni parchaty facio udaje sexy blondynkę 7. Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spie**alaj", w taki sposób, ze czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą 8. Gola baba - kobieta niespełna ubrania, kusząca swym powabem (jednym bądź wieloma) lub wręcz przeciwnie. 9. Harcerz - dziecko ubrane jak kretyn, pod przywództwem kretyna ubranego jak dziecko. 10. Internacjonalizm - miłość francuska polskiego anglisty z włoską germanistka na szwedzkiej amerykance w hiszpańskim hotelu 11. Idiota - osoba inteligentna w sposób alternatywny 12. Kłamstwo - najszczersza kobieca prawda 13. Kanibale - ludzie dobierający sobie przyjaciół według smaku. 14. Kac - suszenie po zalaniu. 15. Monogamia - represjonowana poligamia. 16. Młotek - kinetyczno-pneumatyczny autopotęgator mocy z naprowadzaniem trzonkowym. 17. Niepewność - dwóch facetów wchodzi do ubikacji, jeden rozpina rozporek, a drugi zaczyna malować usta 18. Nic - pól litra na dwóch. 19. Nudziarz - człowiek, który mówi, gdy ja właśnie chce mówić. 20. obrzydliwość - chcesz ucałować babcię na pożegnanie, a ona wysuwa język. 21. Optymista - niedoinformowany pesymista. 22. Praca grupowa - rodzaj pracy , który ułatwia zwalanie winy na inne osoby. 23. Pesymista - optymista z bagażem doświadczeń . 24. Prawda - przekonywująco powiedziane kłamstwo. 25. Piękno - ulotne zjawisko mijające zwykle po wytrzeźwieniu. 26. Ręka - kostno-mieśniowy wysięgnik żurawiowy, chwytny i mobilny we wszystkich płaszczyznach. Zastosowanie różnorodne. U samców w liczbie pojedynczej zastosowanie szersze. 27. Rozwód - słowo wywodzące się z łaciny. Oznacza wyrwanie genitali przez portfel. 28. Samochód - urządzenie mechaniczne służące do przemieszczania się w przestrzeni, a także jako wspomagacz samczy podczas okresu godowego. W rękach samic śmiertelna bron. 29. Sedes - siedzenie dla mających gówno do roboty. 30. Sumienie - to ten cichy głosik, który szepce, ze ktoś patrzy

Nigdy mi nie odmówiły Te,które mi się śniły. Rzekła lilia do motyla: "Nikt nie patrzy. Niech pan zapyla". Była piękna ,dobra,święta Do dziś płacę alimenta. Kiedy przechodzi ładna dziewczyna- Zaraz mi Amor łuk napina. Wygląda na zmęczonego, Jak zdjęty z krzyża. Z kobiecego. Jej drabina do kariery Ma cztery litery. Twoim imieniem się pieszczę, gdyby tak tobą jeszcze? No może dosyć tej erotyki jak na dzisiaj. Może o czymś innym Przyjaciółka do przyjaciółki: - Jak ci się układa pożycie z mężem? - On ciągle mnie zdradza, a ja tak często bywam mu wierna! W przedszkolu Jasiu siedzi na nocniczku i płacze. - Dlaczego płaczesz? - pyta pani wychowawczyni - Bo pani Zosia powiedziała, że jak ktoś nie zrobi kupki to nie pójdzie na spacer. - I co? Nie możesz zrobić... - Ja zrobiłem, ale Wojtek mi ukradł Młody nauczyciel i stary idą razem na lekcję. Młody - stosy kserówek, teka wypchana książkami, dziennik w zębach. Stary idzie na luzaka, niesie tylko klucz od sali. Młody mówi z podziwem: - No no, po tylu latach pracy, to pan ma to wszystko w głowie? - Nie synu, w dupie...

Gdy życie nieźle zajdzie Ci za skórę, Gdy szlak twój ciągnie się pod górę, Gdy zamisat śmiechu słychać Twe westchnienia, Odpocznij chwilkę, lecz się nie poddawaj. Bo w życiu upadki są, raz wzloty, Każdy z nas nieraz przekonał się o tym. Lecz upadków uniknąć mógłbyś wielu, Gdybyś niezłomnie zawsze parł do celu, A klęskę na zwycięstwo ten zamienia, Kto nie zagubi się we mgle zwatpienia. Sukces kapryśne miewa obyczaje, Im bliższy, tym się dalszy czasem zdaje. Do końca walcz o swe do szczęścia prawa, Niech świat się wali, Ty się nie poddawaj!

Gość :)))))))))))))))
:D:D

Gość :)))))))))))))))
:(:(

Gość Aaron Bucholtz
:P:P:P

Gość rajczata
?????????????????????????????????????????????????///

Gość duch teraz zajęty
podrywaniem dziwczątek na hmmmm Nie przeszkadzaj

Gość pocahontass
zenigdy nie zaśnie. Rozmawiając z Tobą myślałem że to sen, teraz jesteś mi potrzebna do przetrwania jak tlen. Wiem, że to na Ciebie czekałem całe życie, nikogo wspanialszego nie znajdę w żadnym micie. Dziękuję za wszystkie spędzone razem chwile, przepraszam za wszelkie krzywdy jakie wyrządziłem. Mam nadzieje, że może kiedyś zapomnisz o tym, a w pamięci twej zostaną tylko i jedynie wzloty. Chciałbym być jedynie z Tobą reszta nie ma znaczenia. Oddał bym za Ciebie życie bez zastanowienia. Ref: Oddaje Ci mą dusze, a z nią miłość bez granic. Będę Cie na zawsze kochał i nie zmienię zdania za nic. To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie. Na zawsze w moim sercu tylko Ty kochanie x2 II. Kiedy jesteś przy mnie niczego mi nie trzeba. Mam wrażenie ze trafiłem do siódmego nieba. Bo tylko dzięki Tobie naprawdę chcę żyć, zapomnieć o problemach, w euforie się wzbić. To obłęd sercowy bez porównania z niczym. Kiedy jesteś przy mnie nic innego się nie liczy. Pragnę jedynie tego, by na zawsze tak zostało, aby wszystko się udało, to jedyne me marzenie. Oddałbym co mam za jego spełnienie, niech raz po mojej stronie stanie przeznaczenie. Ref: Oddaje Ci mą dusze, a z nią miłość bez granic. Będę Cie na zawsze kochał i nie zmienię zdania za nic. To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie. Na zawsze w moim sercu tylko Ty kochanie x2 III. Za każdym razem gdy się spotykamy mam wrażenie ze me życie jest usłane różami. Lecz kiedy nadchodzi pora rozstania pojawia się ciemność co piękno pochłania. Cały czar pryska, lepszy świat znika. Barwa szarości przez wszystko przenika. Czuje wielką pustkę gdy cię przy mnie nie ma. To nie są złudzenia ani żadna ściema. Tak zawsze się dzieje bo działasz jak narkotyk. Jak najwspanialszy w świecie środek złoty. Jedyne lekarstwo na wszystkie cierpienia. Kiedy jestes przy mnie świat na lepsze się zmienia. Tylko do Ciebie należy moje serce. Chciał bym być Twym Dżinem, lecz nie zmieszczę się w butelce. Miłość uskrzydla, uczy latać! Za Tobą pójdę w ogień lub na koniec świata. Ref: Oddaje Ci mą dusze, a z nią miłość bez granic. Będę Cie na zawsze kochał i nie zmienię zdania za nic. To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie. Na zawsze w moim sercu tylko Ty kochanie x2

23:50 [zgłoś do usunięcia] duch teraz zajęty podrywaniem dziwczątek na hmmmm Nie przeszkadzaj To przekaż mu że życzę mu w podrywaniu wszystkiego naj.... i niech spa... na drzewo

Gość płacz sobie płacz
Byłeś jak anioł co czule mnie chronił, czysty jak woda, namiętny jak ogień. Nagle swe serce zabrałeś i odwróciłeś twarz. Ledwie się słaniam i mokra od łez, dławi mnie żal, że w życiu tak jest. Przepadłeś, a ja tak zostałam na piekła dnie. Nagle wracasz i stajesz pokorny w mych drzwiach. Mogłeś myśleć kiedy był na to czas. Ref. A teraz płacz, płacz, kochany płacz płacz, twój minął czas. Stań na deszczu i toń we łzach, Tak jak płakałam tu za tobą ja. Kochany płacz, płacz, nocami płacz, płacz, i żałuj fatalnych kłamstw. A za mną zatęsknisz sam, jeszcze nie jeden raz. Zdrada jak pożar przynosi zniszczenie. Nie kłam, że to tylko zauroczenie. Dziś serce mam ze skał. Stoisz tu jak zbity pies w moich drzwiach, Nie wszystko w życiu wybaczyć się da. Minął zbyt długi czas, To już nie ma szans. Choć zaklinasz się,że nigdy żadna jak ja, Mogłeś myśleć kiedy był na to czas. Ref. A teraz płacz, płacz, kochany płacz płacz, twój minął czas. Stań na deszczu i toń we łzach, Tak jak płakałam tu za tobą ja. Kochany płacz, płacz, nocami płacz, płacz, i żałuj fatalnych kłamstw. A za mną zatęsknisz sam, jeszcze nie jeden raz.