Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiek R.

Co robić?

Polecane posty

Gość Grzesiek R.

Witam Poznałem fajną dziewczynę starsza o 4 lata ja mam 25 a ona 29. Fajnie było spotykaliśmy się jak zacząłem rozmowę o związku to się cieszyła ale po jakimś czasie nagle kontakt się urwał jak ja się nie odezwę to ona pierwsza tego nie zrobi i nie chce się spotkać twierdząc że ma dużo na głowie i dlatego nie ma sensu się spotykać. Wcześniej sama proponowała spotkania a jak sie nie odzywałem to mówiła ze zle sie czuje. Jak zaczęliśmy się spotykać to okazało się że jest tak jak ja po długim i nieudanym związku (5 letnim). Napisała mi raz że boi się związków i chyba zostanie singlem, ona wie ze ja nie chce przelotnej znajomości. Zależy mi na niej ale nie wiem już sam bo zrobiłem wszystko i chyba dam sobie spokój.

Gość tytrtyuy
daj sobie spokoj i po drugie to po co ci taka stara i to jeszcze zużyta i ruchana przez innego faceta przez 5 lat????

Daj sobie spokój. Swoją drogą, skąd sie biorą panny (29 letnie!), które mają problem z odezwaniem się do faceta jako pierwsze. Czy to są te same, które chcą równych zarobków na podobnych stanowiskach, płacą podatki itp.? Ska w nich takie durne przekonanie, że jak proponuję spotkanie to od razu randka? I że jak odmówi, to jestem brzydka, nieatrakcyjna i w ogóle? :(