Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem pewna 29

brak okresu. grypa. małe plamienie. drażliwa macica. czy to ciąża ?

Polecane posty

tak bym chciała, ale boje się wykonać test , żeby się nie rozczarować.. już kiedyś się zaczęłam cieszyć 12 dni opoźnienia @ a tu lipa... końcem marca chorowałam na grypę, było małe plamienie a czekałam na okres, teraz nie mam ani okresu ani objawów ciąży. Lekko coś mi zaburczy w brzuchu jakby przed okresem ale to moment i znika...

Gość biniiia
co to jest drazliwa macica?

Gość junn
no wiesz, sama sie przekonałam że nie zawsze to co nam się wydaje jest prawdą. dlatego mimo że rozczarowanie boli to jednak najlepiej zrobić test.

Gość Ja mam podobnie
Jakieś 3 tyg temu przechodziłam przeziębienie jakoś w 19 dc miałam brązowe plamienie.Teraz mi się spóźnia miesiączka.Mam 30 dc a zawsze było 27-28.Bolą mnie piersi ciągle gdzie zawsze na 2 dni przed @ przestawały.Tak sobie myślę albo od choroby albo przesilenie.Puki co nie myślę o ciąży bo tak jak piszesz nie chcę się rozczarować jedną kreską.Poczekam do 35 dc.

Gość junn
takie objawy to że tak powiem na dwoje babka wróżyła. u mnie w ciąży były identyczne objawy jak na okres tyle że okres się nie pojawił a ile ci się spóźnia już?

Gość junn
no to zrób test. :) ja robiłam po tygodniu spóźnienia raz, a w drugiej ciąży to po niespełna dwóch tyg. bo mi się cykl rozregulował już wcześniej. i oba testy pozytywne. Zresztą jedyne jakie robiłam. :) cierpliwa jestem. :D

Gość Ja mam podobnie
Po takim czasie to już bym robiła test:) Jak będzie pozytywny to do lekarza na potwierdzenie a jak nie(czego ci nie życzę)to też do lekarza na wywołanie.

Gość mam dwójkę dzieci a mimo to
nie mam pojęcia jak wyczuć "pulsowanie macicy". Mozesz mi powiedzieć jakim cudem ci ta macica pulsuje i skąd wiesz, że to własnie ona???

Gość mam dwójkę dzieci a mimo to
pozaa tym jeśli faktycznie była to grypa a nie po prostu przeziębienie to ja bym się tak z ewentualnej ciąży nie cieszyła :(