Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

u nas we sklepie podwyrzka je

Polecane posty

Warto bylo czekac dla tej chwili, w kacu ktos nas docenil I w tym miesioncu dostaniemy podwyzkie! Nasz ukochany szef zgodzil sie, zeby dawac nam tera najnirzszo krajowo, wienc od tera bendzie tysionc sto jedenascie zloty! Taka rada I apel dla Was: I wy walczcie o swoje, jesli sie bendziecie zgadzac na to co macie to nigdy nic nie osiongniecie, za to my... Pniemy sie w gure.

A wy jakie macie zarobki I pzy czym robicie? Terz mosieliscie walczyc o swoje?

Ale z was tlomoki, z nowu nie chcecie konserwowac z nami? Powarzny temat dzis zalorzylysmy, dotyka to karzdego z nas I nikt nie chce sie wypowiec na ten temat?

wezcie mi pomozcie muzyke pobrac jak jestescie takie szczesliwe. bo mi nie chce z wrzuty pobierac i nie wiem co robic, a potrzebuje bo mi sie juz to co mam znudzilo

A to nie ze zwrzoty tylko z innej strony, ale nie pamnientam z jakiej, wpisz mp tszy do pobrania to ci tam wyskoczy taka stronka I tam morzna za darmochie sciongac. oglondaliascie wczoraj sorowych rodzicuw?

tylko ze nie wiem czemu java mi nie dizala i nie moge jej pobrac nie wiem co sie dzieje. nie ogladam wogole tego programu

A to rzaluj, tam byla ukryta zagatka co do ans, ale skoro nie patrzylas to nie bendziesz wiedziala. Mosisz kopic nowy kapoter, u nas terz sie niedawno tak robilo I wszystko do wymniany. A jak tam zwiazdeczko romans kwitnie?

komputer jest ok, moze dzisiaj ma gorszy dzień :P mało spędzam czasu przed tv, więc niestety przegapiłam, może będa jakieś powtórki :P Fiel nie ma romansu tutaj żadnego

Jola ja caly czas powarznie muwie, na prawde jestem sprzedawco we sklepie z odzierzo, a czemu pytasz?

Gość ahahshahshj
Fiel i Ty doczekała się tu swojego podszywa , ale nie jest taki fajny jak Ty :D

Jakiego potszywa I gdzie on je? Prosze mie poinformowac I ppokierowacnw dobro strone gdzie go szokac, tak nie morze byc, jeszcze lodzie pomyslo, ze ja zlo roznosze!

Alo cie jest nasz potszyf, jest tak potszyty, ze myslalam, ze to ja, ale malomuwny I troche pzyglopszy.

Gość ahahshahshj
Bo wczoraj tu grasowales na kafe i nikt się nie nabrał :D

A wiecie, ze dama z lasiczko to tera moja pzyjaciulka prywatna? Mamy swoje mejle I. Nawet jej zdjencie pokazalam. Lobimy sie.

A co pisal ten falszywy potszyf? Wyslij mi linka, prosze. Widac karzdy buy chcial tera zarabiac tyle co my.

Gość ahahshahshj
To zrozumiałe , ze nie chcesz wstawić tu swojego zdjecia Fiel , różne tu oszolomy i zboczency przesiadują .

Inteligencjo, urodo I kaso nie grzesze, mam wszystkiego po tond. Rzyc nie umierac, lodzie rzycie jest pienkne! I ty potszywie terz jestes pienkny!

Oj tak, tyle tu psychopatuw, ze szkoda muwiec, zgwalcili by nas klawiaturo.

Gość dalajlammaa
Fiel :D

Jola jestes kolejno zazdrosnico ktura zazdrosci nam popytu. Prubujesz tu zablysnonc u nas. hej dajko :-*